Nikolina Ristović uživala u društvu prekrasne Adriane Lime

Marko Lukunić/PIXSELL
Manekenka i voditeljica privlačile su poglede u atraktivnim izdanjima, a imale su i zajedničkih tema za razgovor
Vidi originalni članak

Na zatvaranju milanskog Tjedna mode održana je humanitarna večera organizacije AmfAR za prikupljanje sredstava za istraživanje AIDS-a, a kao i svake godine događaj je okupio brojne svjetske zvijezde. Među njima se našla i jedna naša slavna dama - Nikolina Ristović - koja se savršeno uklopila u celebrity okruženje. Lijepa voditeljica iskoristila je i priliku za poziranje s Victoria's Secret anđelicom, Adrianom Limom, a u atraktvinim kombinacijama obje su privlačile poglede prisutnih.

 

"Najlješa VS anđelica," napisala je Nikolina u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu, a u komentarima su ih obje obasuli komplimentima. I dok je Adrana pokazala duge noge u bijeloj suknju 'opasno' visokog proreza, Nikolina je u kožnoj pripijenoj haljini istaknula dekolte. Dvije ljepotice imale su i zajedničku temu za razgovor, a to je Beograd, gdje Nikolina trenutno živi sa suprugom Vidojem, a odakle je manekenkin bivši - Marko Jarić. Osim Lime, među slavnim uzvanicima na gala večeri u Milanu našli su se i Karolina Kurkowa, Chiara Ferragni, Dita Von Teese te brojni drugi, a Nikolina se podružila i sa lijepom čileanskom manekenkom i poduzetnicom Carolinom Parsons.

 

Podsjetimo, Nikolini ovo nije prvi put da uživa u društvu poznatih svjetskih zvijeda - voditeljica je već ranije ove godine prisustvovala gala večeri koju je organizirao Leonardo DiCaprio.

Posjeti Miss7.24sata.hr