Nezaustavljiva tinejdžerica: Kylie Jenner otvara svoju prvu trgovinu

Wenn
Njeni make up setovi na internetu se raprodaju brzinom munje, a sigurni smo da će i trgovina privući redove obožavatelja
Vidi originalni članak

Izgleda da kozmetičko cartsvo Kylie Jenner jednostavno ne prestaje rasti, a sada je ova 19-godišnjakinja na Instagramu podijelila fotografije koje ukazuju na to da bi uskoro mogl otvoriti i svoju prvu tgovinu. Objava kojoj u opisu stoj "Uskoro @kyliecosmetics" u manje od 24 sata skupila je preko milijun lajkova.

U objavi koja je uslijedila, izgleda kao da Kylie već bira vitrine za trgovinu, pogledate li malo bolje u ekran laptopa pored kojeg stoji.

Još uvijek nije poznato gdje će se točno nalaziti njena prva trgovina, no sigurni smo da će ova uspješna tinejdžerica uskoro na društvenim mrežama objaviti još detalja o svojim planovima. Nezaustavljiva Kylie je prije manje od tjedan dana najavila i svoju prvu make up suradnju sa sestrom Khloe Kardashian, a sada se vać 'bacila' na druge poslovne pothvate. 

Uzevši u obzir da se njeni make up setovi u online shopu rasprodaju brzinom munje, kada trgovina otvori svoja vrata očekujmo ogroman red nestrpljivih obožavatelja. 

Posjeti Miss7.24sata.hr