Nevena Rendeli Vejzović rodila treću kćerkicu i otkrila njezino ime

Instagram @haileybieber
Televizijska voditeljica i urednica sinoć je u zagrebačkoj bolnici rodila svoje treće dijete, čijom se fotografijom pohvalila na Instagramu
Vidi originalni članak

Simpatična 37-godišnja voditeljica Nevena Rendeli Vejzović obavijestila je svoje fanove na Instagramu o rođenju treće kćerkice objavivši njihov zajednički selfie iz bolničkog kreveta. Uz fotografiju je napisala: "Dobro jutro, živote, dobro jutro, Vita" i tako otkrila ime djevojčice. 
 

Nevena je rodila sinoć u večernjim satima u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh, gdje je u svibnju prošle godine rodila i blizanke Leu i Mare. Voditeljici i njezinom suprugu Maku Vejzoviću odmah su počele pristizati čestitke, a među prvima su im čestitali i Iva Radić, Doris Pinčić Rogoznica, Petra Kurtela, Ella Dvornik, Mirna Maras, Luka Nižetić i brojni drugi poznati kolege. 

Sudeći prema fotografiji i Neveninom osmijehu, čini se da se i ona i beba dobro osjećaju, a nismo mogli ne primijetiti kako poznata mama nakon trećeg poroda izgleda sjajno! Još je jučer dala naslutiti kako broji sitno do poroda, a otkrila je i da će se ime djevojčice rimovati s Gita. 
 

"Prije bolnice moraš zaviriti u najljepši adventski izlog u Zagrebu jer tko zna kada ću opet po ovoj zimi izići van, iako, spremna sam i na minuse s Gita čizmicama. Btw. tako sam htjela nazvati treću curicu, ali je dogovoreno ipak...ime koje se samo rimuje s Gita," napisala je u objavi na svom Instagram profilu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr