Nevena Rendeli iz Napulja je podijelila priču o "pelenskom problemu" koji joj je priuštila 5-mjesečna Vita

Instagram/Nives Celzijus
Vidi originalni članak
  • Nevena Rendeli, voditeljica  i influencerica, s obožavateljima često dijeli fotografije s putovanja
  • Ovoga puta ostvarila je dugogodišnju želju i sa suprugom i kćeri Vitom otputovala u Napulj
  • S pratiocima je podijelila priču o malenom problemu koji ih je zadesio

Voditeljica Nevena Rendeli na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije s putovanja, a ovoga puta svojim je pratiocima otkrila kako se trenutno nalazi u Napulju. U opisu fotografije je istaknula kako je dugo sanjala o putovanju u Napulj, a povod su bili otkrivanje južnjačkog temperamenta, dragi joj filmovi, ali i Elena Ferrante. Elena Ferrante je pseudonim talijanske spisateljice koja je autorica niza kritičarski hvaljenih i komercijalno uspješnih romana o životima dviju prijateljica u Napulju u drugoj polovici 20. stoljeća, a očigledno je njezino djelo oduševilo i našu voditeljicu. S pratiocima je Nevena podijelila i prve impresije o gradu za kojeg piše da je "potpuni kaos". Premda je bila zgrožena prometnim kaosom, priče koje objavljuju sugeriraju kako je uživala u šetnji i napuljskoj pizzi.

 

 

Društvo joj uz supruga na putovanju pravi i njezina najmlađa kćer, petomjesečna Vita. Prema Neveninim riječima Vita je doista zahvalan putnik i zasad se odlično snalazi na prvom putovanju. Ipak, postoje trenutci kad sve krene po krivu pa je tako Nevena opisala i jednu jučerašnju anegdotu:

"Osim što Napulj nikako nije baby friendly pa s kolicima manevriraš između auta koji ne staju čak ni na zebri i vespi koje se pojavljuju iz nevjerojatno uskih uličica, uhvatio nas je prolom oblaka taman kad smo krenuli prema autu. Da stvar bude bolja baš u tom trenutku Vita je odlučila obaviti nuždu i da prostite, zasrati sve na sebi. Spas smo pronašli u nekom dječjem butiku gdje su nam ljubazne prodavačice pomogle očistiti i presvući je, i prodati nam bodić od 25 eura. Nije od zlata."

 

Za kraj se Nevena upitala koliko će joj djece biti potrebno da se nauči pravilno pakirat. Taj problem na putovanjima poznat nam je svima, jer ma kako mislile da smo spremne, uvijek nam nešto uspije zafaliti!

Posjeti Miss7.24sata.hr