Nećeš vjerovati! Žene idu pod nož da bi izgledale kao ona

Getty/Guliver
Žene plaćaju 50 tisuća dolara da bi izgledale baš kao ona
Vidi originalni članak

Od prošlog ljeta pa do danas, zamisli, pedesetak žena je platilo oko 50.000 dolara kako bi izgledale kao Ivanka Trump. 
Sama činjenica da si spreman platiti ovakvu sumu novaca da bi izgledala kao Ivanka Trump mi je dosta šokantna. Činjenica da želiš replicirati nečije lice na/u svoje mi je potresna. Podignute jagodice, otvorene/podignute oči i tanak nos glavni su aduti ove kozmetičko-financijske transakcije. Moguće je proći i jeftinije, od 35.000$-40.000$, ali tada se u tebe ugrađuju (ili uguravaju – kako god se proces zvao) fileri. 'Bezopasni, minijaturni , ma niš-fileri'. Za 45.000$ do 50.000$ dolara dobijete tzv. 'Trajnu Ivanku'. Jer, da smo u osamdesetima, trend bi se zvao 'Ivankina Trajna'. Šteta, što nismo. 
Kako kaže dr. Norman Rowe za Page Six. – dosad je broj 1 kopirano lice bila Kylie Jenner. Brojku nije spomenuo, ali svijetom trenutno hoda, po slobodnoj procjeni, oko 45+ žena koje su odlučile da je recept njihove sreće ličiti na Kylie Jenner.


Ono što me muči, jest činjenica da ovom zemljom hoda, također i pregršt predivnijih žena od Ivanke Trump ili Kyile Jenner. Subjektivno i objektivno. Dakle, kada poželiš nalijepiti nečije lice na svoje, to mora biti neka dublja zaluđenost likom i djelom? 
'One duboko u sebi žele biti one', izjavio je dr.Rowe. 
Je li stvar u stavu, a ne u načinu? Ili u slikama koje vidimo posvuda, a koje nisu mjerilo ničega? Pomno planiranom profilu na Instagramu? Ili je to kombinacija svega, a u slučaju Ivanke Trump, možda ipak najviše, rezultat dojma koji ostavlja - uspješna, bogata mlada žena, igrom slučaja dospjela u prvu obitelj SAD-a? 
Možda. Ne znam da li ste ikada vidjeli 10 top nečega s Interneta, kada su prikazali kako se njezin otac razgovara o njoj, pred njom?Treba li uopće objašnjavati Trumpa i kakve međuljudske odnose gradi oko sebe? Nije baš sve, sve, sve u PR-u.  
Biti netko drugi, zabavna je igra. Igranje uloga oduvijek je bilo ljudski afrodizijak na puno nivoa, ali ako već imate 'zbuksanu' lovu za ovakve životne odabire, pa dajte onda napravite nešto što će biti super za vaše lice i baš samo vaše. Doktori su vam prijatelji. Da li je ikada, dr. Rowe imao upite da nekoga napravi 'Trajnog Donalda'? Nije. Sva sreća. Zamislite da postoje dva.

Posjeti Miss7.24sata.hr