Nećeš vjerovati! Ova seksi, stylish Beograđanka je - baka. I to dvostruka!

Instagram
Žaklina Berrido Pisano Srbijanka je s talijanskom adresom koja je javnosti poznatija kao "najseksi baka Instagrama"
Vidi originalni članak

Tko kaže da su društvene mreže rezervirane samo za mlade influencerice i prekrasne modele? Upravo suprotno dokazala nam je ova divna žena, koju bez imalo pretjerivanja slobodno možemo nazvati jednom od najzgodnijih baka na svijetu. Žaklina Berrido Pisano Srbijanka je s talijanskom adresom koja je javnosti poznatija kao "najseksi baka Instagrama". Baka?! Da i mi smo bili u šoku, jer ova ljepotica izgleda kao da uživa svoje 20-te...

Žaklina ima 50 godina, 28-godišnju kćer, dvije unučice te 415,000 fanova na Instagramu - koji svakoga dana jedva čekaju vidjeti novu modnu kombinaciju ove nepogrešive stajliš bake! Prije svega, njezin Instagram profil poslastica je za ljubitelje mode jer su joj outfiti elegantni, moderni i uvijek tako seksi. Za svoj stil kaže da je "kombinacija najboljih stilova koje je pokupila iz Poljske, Švicarske i Francuske, u doba kada je tamo i živjela".

Žaklina je Beograđanka, a na Instagramu se proslavila fantastičnim fotkama te heštegom #grandmotherthatlovesfashion zbog kojeg svi postavljaju isto pitanje kao i mi: "ona je baka?!" Visoka, vitka i tako senzualna, Žaklina je dokaz kako godine nisu nikakva prepreka kada govorimo o ljepoti i stilu. "Obitelj je moj život. Takva sam oduvijek i takva ću zauvijek biti! Biti bakom jedna je od stvari na kojima sam najviše zahvalna u životu."

Međutim, Žaklinin život obilježila je i velika obiteljska tragedija. Prije više od dvije godine, izgubila je 21-godišnjeg sina Stefana u prometnoj nesreći u samom centru Beograda. Nakon strašne nesreće, Žaklina se s obitelji preselila u Italiju, a fokus stavila na svoj modni blog i Instagram profil, koji iz dana u dan raste. Kako sama kaže, "ispod svake fotografije stavlja hešteg #rememberstefan jer  tako živi sjećanje na svog sina, koji je njezin anđeo čuvar".

Ali kako uspijeva izgledati tako savršeno u 50-toj?! Kako sama kaže, nema neke spektakularne tajne, sve se vrti oko prehrane i puno sporta. "Jedem puno voća i pijem puno vode. Na mom svakodnevnom meniju nalaze se namirnice poput avokada, mesa, ribe i povrća. Također, nikada ne pijem i ne pušim te svaki dan barem 45 minuta vježbam u teretani." 

Ok, sad kad vidimo Žaklinu, pa jedva čekamo imati 50!

Posjeti Miss7.24sata.hr