"Ne vjerujem u mit o starenju muškaraca"

instagram @janko_popovic_volaric
miss7 nakratko je prekinuo intimu Nataše Janjić i posjetio je prilikom odlaska frizeru - s prijateljicom. Što nam je sve priznala, pogledajte u videu...
Vidi originalni članak

Lijepa Nataša Janjić pokazala nam je kako izgleda njena beauty rutina u frizerskom salonu SashaČesto joj se kod frizera pridruži i prijateljica, s kojom si povremeno priušti i tretman pomlađivanja kose. Baš kao i cijelo tijelo, i kosa stari ako se o njoj ne brinemo dobro. Srećom, Natašin frizer zna fantastične tretmane koji oduzimaju godine s kose i dodaju joj željeli keratin. Zaštitni znak ove poznate glumice upravo je - vatreno crvena kosa, a kako bi boja ostala lijepa i postojana tu su 3 odlična Schwarzkopf Professional BC Bonacure proizvodaColor Freeze šampon s crvenim pigmentima, Moisture Kick maska i Moisture Kick Hydra pearl.

još nešto zanimljivo - Nataša ne vjeruje o mit o starenju muškaraca. Natašina prijateljica s kojom rado odlazi na frizuru i neizostavnu kavu vjeruje da muškarci što su stariji, bolje izgleda. Glumica se ipak s time ne slaže - žene ljepše stare. Naravno, kad imamo malu pomoć u vidu svježe frizure, dobrih krema i tretmana... Što nam je još priznala, pogledajte u videu.

Posjeti Miss7.24sata.hr