Najseksi zatvorenik ponovno plijeni poglede

Getty Images
Godine 2014. postao je popularan preko noći. Kako? Sa svojom zatvorskom fotografijom. Tri godine kasnije opet nje a slobodi i uspješno hara modnim pistama
Vidi originalni članak

Jeremy Meeks široj javnosti postao je poznat nakon što je policija u njegovom rodnom gradu Stocktonu objavila fotografiju nakon njegova uhićenja zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja.No, ije 33- godišnji bivši zatvorenik osvojio je društvene mreže seksi zavodničkim pogledom ikao i tijelom. Sada, neodoljivi Meeks hoda po modnim pistama milanskog tjedna mode, dok je tjedan prije osvajao Cannes. Čini se kako su Jeremy i dizajneri dosta bliski, a i on se očigledno osjeća ugodno u svijetu bogatih i slavnih.

Kako je postao poznat je pak skroz druga priča. Jeremy Meeks je bio uhićen zbog ilegalnog posjedovanja oružja. Nakon što je policija objavila njegovu fotografiju na Facebooku, žene iz cijeloga svijeta su se pomamile za njime. „Tko izgleda ovako dobro, ne bi smio u zatvor“, moglo se pročitati u komentarima ispod fotografije.

Unatoč takvim komentarima Jeremy je svoju kaznu ipak odležao no to nije spriječilo njegovu ženu da mu još za vrijeme njegova boravka u zatvoru otvori Instagram profil na kojem su brojevi pratitelja i lajkova samo rasli. U međuvremenu su ga zapratili milijuni ljudi, a njegova modna karijera je započela istog trena kada je stupio nogom na slobodu.

Drage missice, Jeremy je još uvijek sretan otac i vjeran muž, unatoč novom životu gdje mu je „pala sjekira u med“.

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta? 

Posjeti Miss7.24sata.hr