Najpoželjnije (muške) zvijezde koje su ponovno single

Instagram
Hollywood nikad nije bio mjesto gdje je lako održati brak. Ove popularne, zgodne, uspješne zvijezde nedavno su se rastale, neke više neke manje burno. Neke već imaju novog partnera, druge su u potrazi za ljubavi
Vidi originalni članak

Nije da to ima direktne veze s nama je li Brad Pitt slobodan ili je Zac Effron u potrazi za novom ljubavi, ali cure, možemo maštati, možemo maštati...

Jesse Williams

35- godišnji glumac Uvoda u anatomiju se razvodi od Aryn Drakelee-Williams s kojom je bio u braku od 2012. Imaju dvoje djece (od 1 i 3 godine). Jesse ima problema s razvodom jer njegova žena traži potpuno skrbništvo nad njihovom djecom. A i Jesse navodno ima novu damu u svom životu – s glumicom Minkom Kelly je nekoliko puta viđen u javnosti, no ništa još nije potvrđeno.

Ben Affleck

Glasine smo slušali već duže vrijeme, šuškalo je više puta o njegovoj nevjeri i tome kako se razilaze, ali tek je u travnju 2017. potvrđeno da se Jennifer Garner (44) i Ben Affleck (44) razvode nakon 12 godina braka. Par ima troje djece, dvije kćeri i sina.

Brad Pitt

Iako nije korektno angažiranu filmašicu i veliku humanitarku Angelinu Jolie gledati kao negativku, bilo je jako teško oprostiti joj što nam je preotela najhot frajera u tom trenutku u Hollywoodu. Zato sada sa zadovoljstvom ističemo (još jednom) da je nakon razvoda Brangeline u rujnu 2016., plavokosi Brad i dalje slobodan.

Zac Efron

Godinu dana nakon raskida od Sami Miro (28) Zac Efron je spreman na novu vezu: u intervjuima je otkrio da je u potrazi za novom djevojkom. Može li mu netko poslati moj broj?

Johnny Depp

No dobro, glumac je imao i bolje dane – ali hej, ipak je to Johnny Depp! Nakon razvoda od glumice Amber Heard (31) je ponovno slobodan.

Chris Pratt

Ovaj zgodan glumac je tek odnedavno ponovno single. On i glumica Anna Faris (40) se razvode nakon 8 godina braka iz kojeg imaju sinčića Jacka (4).

Posjeti Miss7.24sata.hr