Na vjenčanju Marca Jacobsa slavne gošće su blistale u prekrasnim stajlinzima, no jedna je razočarala modne kritičare

miss7/profimedia/instagram
Vidi originalni članak
  • Dizajner Marc Jacobs (55) i njegov partner Char Defrancesco (37) vjenčali su se prošlog vikenda u New Yorku
  • Na vjenčanju je bilo mnogo celebrity uzvanika
  • Emily Ratajkowski, Kaia Gerber, sestre Hadid i Naomi oduševili su outfitima, a Kate Moss modno je promašila

Ovaj vikend prošao je u znaku još jednog celebrity vjenčanja na kojem su se našli brojni uzvanici s A liste. Marc Jacobs (55), jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera, i njegov partner Char Defrancesco (37) sudbonosno "da" izrekli su u New Yorku. Marc je nosio crno odijelo i kultnu Chanel 2.55 torbicu, a Char je zablistao u nekonvencionalnom sakou od zelenog baršuna i prikladne mašne. Obje kreacije su iz kuće Huntsman, a dizajnirao ih je Ralph Fitzgerald. Marc je uz odijelo kombinirao Gucci čizme, a Char je odabrao par crvenih Louboutin čizama.

Boja sunca

Na popisu uzvanika ovog luksuznog vjenčanja našle su se brojne manekenke, a jedan od najboljih outfita definitivno je bio onaj slavnog modela Emily Ratajkowski. S obzirom da je na vlastitom vjenčanju zablistala u žutom Zara odijelu, ne čudi da se Emily opet odlučila na žutu boju. U pitanju je ovaj put bila haljina s ekstremno dubokim dekolteom i zanimljivim ovratnikom. Kosu je skupila u opuštenu pundžu, a pažnju je privlačilo i bakreno sjenilo na očima te fantastičan nude sjajni ruž. Manekenka je svoje čestitke sretnom paru uputila na Instagramu. "Želim vam mnogo godina sreće kakvu ste vi nama pružili sinoć." - napisala je Emily.  Komplimente je skupio i outfit mlade Kaije Gerber, kćeri slavne Cindy Crawford. Osamnaestogodišnja djevojka odlučila se za smeđe odijelo u stilu osamdesetih koje je kombinirala uz basic crni top i jednostavne sandale. Kosu je ispeglalala, a svoju prirodnu ljepotu naglasila je nenametljivim make-upom. 

Sestre Hadid u odijelima

Za ženska odijela odlučile su se i slavne sestre Hadid. Bella se odlučila za crni outfit u kojem se isticao zanimljivi top s volanom i minimalistička ogrlica. Kosu je podigla u visoki rep te pokazala da itekako zna nositi šiške. Gigi se, pak, odlučila za maslinasto odijelo i poluprozirni top, a kombinaciju je začinila crnim šeširom. Baš chic, zar ne?

Pokazala ravni trbuh

Naomi Campbell prekršila je jedno od ustaljenih pravila vjenčanja i došla potpuno odjevena u crno. "Crna pantera" došla je u crnom svjetlucavom kombinezonu koji je na trbuhu proziran. Na kosi je napravila jednostavne valove te pokazala da pokazala da provjereni modni recepti baš uvijek pale. 

Vesela Rita

Look koji je svakako upadao u oči je onaj pjevačice Rite Ore. Ona je, naime, ukovrčala kosu pa je neodoljivo podsjećala na Christinu Aguileru u devedesetima. Osim toga, pažnju je privlačila i duga haljina sa zanimljivim uzorkom. Po haljini su bile naslikane maske, morske životinje i neobične šare kojima je nemoguće odrediti što su. Osim toga, nemoguće je bilo zaobići glomaznu ogrlicu i velike naušnice. 

A Kate?!

U najmanje spektakularnom outfitu pojavila se Kate Moss. Muza mnogih dizajnera odlučila se na tamnocrvenu haljinu s metalik aplikacijama koja je dugih te je rezana sasvim ravno i na trenutke podsjeća na spavaćicu. Brojni modni kritičari već su se složili da je ovo bio poprilično nespretan odabir. No, nama njoj nekako sve dobro pristaje.

Što ti kažeš? Tko je bio najbolje, a tko najgore odjeven?

Posjeti Miss7.24sata.hr