Možeš li pogoditi koliko su visoki ovi naši celebi?

miss7
Naše domaće zvijezde jako se dobro znaju služiti trikovima zbog kojih nam na fotografijama izgledaju visoko, ali danas otkrivamo koja zvijezda ti je zaista "sestra po visini"
Vidi originalni članak

Nepisano je pravilo da svaka poznata osoba na fotografijama uvijek treba izgledati super visoko. Ipak, mogla bi se itekako iznenaditi kad ti otkrijemo da te zavodljive, duge noge i nisu baš toliko dugačke koliko ti se čine. Štoviše, neke od ovih djevojaka si sigurno zamišljala puno višima. Slobodno prije čitanja baci oklade s prijateljicama jer svaka od vas može pronaći svog celebrity blizanca po visini! Evo kako stoje stvari kad poznate dame skinu vrtoglavo visoke potpetice...

Danijela Martinović, 152 cm

Hrvatska džepna Venera s razlogom nosi ovaj nadimak. Jednake je visine kao i sestre Olsen, Kylie Minogue i Kourtney Kardashian. 

 

Maja Šuput, 162 cm

Maja je visoka kao Natalie Portman, Lena Dunham i Sarah Jessica Parker, a obično se kaže da je upravo ovo (da, i mi smo bili iznenađeni!) idealna visina u Hollywoodu. 

 

Antonija Blaće, 163 cm

Antonija je dokaz kako televizijske voditeljice ne moraju biti manekenske visine da bi lijepo izgledale na malim ekranima. Štoviše, visoka je koliko i Victoria Beckham, Britney Spears i Rachel McAdams - zvjezdano!

 

Nives Celzijus, 168 cm

Model, spisateljica, glumica, pjevačica - nema što Nives ne radi. Raskošna Nives visoka je 168 centimetara. 

Franka Batelić i Ella Dvornik, 170 cm

Eto, pronašli smo "sestre po visini" i među našim djevojkama. Takozvana ženska "zlatna sredina" od 170 centimetara mogla bi biti razlogom zašto žene ove visine podjednako visoko izgledaju na fotografijama i kameri, kao i u živo. Beyonce, Kylie Jenner, Kate Moss i Sofia Vergara još su neka slavna imena koja imaju ovu visinu. 

 

Severina, 171 cm

Našu poznatu pjevačicu (uz idealnu visinu) krase i savršene mjere pa nema sumnje da bi Severina slobodno mogla i na modnu pistu.

 

Jelena Rozga i Lana Jurčević, 172 cm

Možeš li vjerovati da su Jelena i Lana iste visine? I još su k tome visoke kao Rihanna i Cara Delevingne...

 

Nikolina Ristović, 173

Bivša manekenka i voditeljica Nikolina visoka je 173 centimetara, a jednako toliko visoka je i vojvotkinja Kate.

 

Iva Jerković, 175 cm

Ako Iva nije vlasnica najljepših nogu u Hrvata, onda ne znamo tko jest. Iste je visine kao Naomi Campbell i Miranda Kerr, a moramo priznati da nam sve navedene dame izgledaju jako visoko!

Antonija Mišura Sandrić, 178 cm

Ok, ok, ovo nam i nije takav šok jer je naša najljepša košarkašica, a usuđujemo se reći i sportašica, Antonija visoka poput modela. Doslovno poput modela: Kendall Jenner, Gigi Hadid i Adriana Lima nalaze se u istoj skupini po visini. 

 

Mia Kovačić i Nina Morić, 180 cm

Obje su koračale pistom i obje imaju centimetre koji to i dokazuju. 

 

Aleksandra Dojčinović, 187 cm

Upravo bi visina od 187 centimetara, vitka linija i očaravajuć osmijeh osigurali uspjeh Aleksandri sve i da se odlučila za manekensku karijeru. 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr