Moramo ovo podijeliti s vama: miss7 među najboljima u svijetu!

miss7&LELO kampanja #letstalkaboutsex koju je za miss7 kreirao 24sata native studio ušla je u finale za čak 7 nagrada na prestižnom svjetskom natjecanju Native Advertising Institutea i ne možemo biti ponosniji!
Vidi originalni članak

Znate da se mi missice ne volimo previše hvalisati, ali ovo moramo podijeliti s vama – naša #letstalkaboutsex kampanja (znamo da je se dobro sjećate😉 ) ušla je u finale za čak 7 nagrada na prestižnom svjetskom natjecanju Native Advertising Institutea.  I znate, to nije bilo baš tako lako s obzirom da su nam konkurencija bili veliki svjetski igrači poput CNN-a, New York Timesa, Washington Posta...
Još više nam ovo veliko priznanje godi što smo se kandidirali s kampanjom kojoj je cilj bio razbijanje tabua te poticanje dijaloga o ženskom zadovoljstvu, a kao što jako dobro znate vi missice, osnaživanje žena je jedna od važnijih misija najmoćnijeg ženskog medijskog brenda u zemlji, miss7. 

Udruženi s partnerom LELO-om odlučili smo potaknuti na razgovor o seksu, što je zaista važno jer većina nas nije naučila kako razgovarati o svojim seksualnim iskustvima - no stvar je u tome da kad se ne razgovara o žudnjama, dvojbama, strahovima, kad je seks tabu i nešto što se ne smije spomenuti, teško je znati što je prava istina. Rezultat kampanje je trijumfalan – anketu je ispunilo čak 17.011 ispitanika koji se nisu ustručavali progovoriti o svojoj najdubljoj intimi, što nam je dalo uvid u seksualno stanje nacije, seksualne navike i žudnje Hrvatica, a sve je to bilo popraćeno tumačenjem i savjetima seksologinje te serijom članaka o seksualnosti jer, tvrdoglavo smo odlučili porazgovarati o seksu – i to sasvim otvoreno. Ah, da, pripremili smo i jako hot-digitalnu igricu, ako ste zaigrali naše kockice, znate koliko je zabavna i - stimulativna.

Vrijednost i uspješnost #letstalkaboutsex kampanje koju je za miss7 kreirao 24sata native studio sada je prepoznata i na globalnoj razini (uz našu kuću, 24sata, nominirani su projekti tek dvije domaće medijske kuće, Telegram Media Grupa te NoveTV). 
A vi, naše missice, držite nam palčeve i navijate za nas. Dodjela nagrada održava se u Berlinu 6. studenoga – vama prvima ćemo javiti kako je prošlo!   

Posjeti Miss7.24sata.hr