miss7 traži novinare!

Instagram
miss7 već čitaš, no što kažeš na to da surađuješ s nama na kreiranju sadržaja?! Čitaj dalje!
Vidi originalni članak

Voliš pisati i to radiš odlično, strastveno pratiš modne, beauty i fitness trendove, poznaješ dobro svijet slavnih? Zanimaju te i teme od društvenog interesa, znaš točno što znači hashtag #womenempowerment i žarko želiš doprinijeti osnaživanju žena? Još ako se uz to se ne bojiš stati ispred kamere i snimiti dobar video - pozivamo te da nam se javiš i pridružiš miss7 timu!

Tvoj omiljeni multimedijski ženski lifestyle brend miss7 je svakim danom sve veći pa moramo biti i brojniji - u potrazi smo za ambicioznim novinarima koji bi se pridružili našem timu i sudjelovali u daljnjem rastu ovog uspješnog brenda.


Od kandidatkinje ili kandidata se očekuje da odlično piše, zna poštovati rokove, spreman je stati ispred kamere i timski je igrač, ali i da prati svjetske trendove iz modnog, beauty, lifestyle i showbiz područja. Također, očekujemo da zna prepoznati dobru ljudsku priču iz svoje okoline i ima sposobnosti predstaviti je na zanimljiv način. 

Ako se prepoznaješ u ovome, pošalji nam svoj životopis i motivacijsko pismo s linkovima na svoje društvene mreže do srijede, 11. travnja 2018. do 20 sati na adresu info@miss7.hr

Sretno!

Posjeti Miss7.24sata.hr