Massimo i miss7 pozivaju te na boutique turneju 'Vještina'. Ali ne očekuj običan koncert...

Vidi originalni članak
  • miss7 ti s velikim zadovoljstvom najavljuje suradnju s jednim od najvećih imena domaće glazbene scene Massimom Savićem, koji važan trenutak svoje karijere, 15. godišnjicu izdavanja kultnog albuma "Vještina", obilježava jedinstvenom glazbenom poslasticom
  • Massimo i miss7 te pozivaju na boutique turneju "Vještina" koja će se održati u studenom u pet hrvatskih gradova, a vrhunac turneje održat će se 21. i 22. studenoga  u Zagrebu na dva koncerta u kazalište Gavella
  • Ulaznice za ova dva zagrebačka koncerta su u prodaji već od sutra u podne (18. rujna), a nabaviti ih možeš isključivo na blagajni kazališta

U miss7 timu smo izuzetno ponosni što nas od samih početaka naše čitateljice prvenstveno doživljavaju kao prijateljice. A jedna od omiljenih zajedničkih aktivnost svih pravih prijateljica je kvalitetno zajedničko provođenje vremena. Stoga smo vama, svojim prijateljicama, odlučile pokloniti doživljaj glamuroznog i ekskluzivnog provoda u ugodnoj atmosferi. Glazba se pokazala kao savršen odabir za naše zajedničko druženje te smo svoje drage missice upitale na koji bi se koncert najradije zaputile s prijateljicom. Odgovori su većinski išli u prilog glazbenog vladara emocija Massima Savića. Nama je tada preostalo samo jedno - nazvati Massima! Na naše obostrano veselje, proslavljeni pjevač je s radošću prihvatio poziv. Osim što ćemo zajedno slaviti prijateljstvo, obilježit ćemo i 15. godišnjicu  izlaska njegova albuma "Vještina", koji je uvelike odredio njegov glazbeni put.

 

 

"Drago mi je da ću zajedno uz miss7 ući u ovu lijepu glazbenu avanturu." - otkrio je, a zajedničkom projektu jednako se veseli i glavna urednica svih brendova miss7 grupe, Tonkica Zlački: "Jedva čekam da se ugase svijetla i da nas Massimo svojom Vještinom odvede na intimnu glazbenu čaroliju. Znam da ću koncerte provesti u društvu svojih prijateljica jer ćete vi missice biti s nama."

 

 

 

Album koji je odredio karijeru

 

Massimo je nadaleko poznat domaćoj publici po osebujnom pjevačkom glasu koji prati dojmljiva umjetnička pojava. U njegovoj 35-godišnjoj karijeri bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album "Vještina". Ne čudi stoga što omiljeni domaći pjevač na ovaj poseban način želi obilježiti 15 obljetnicu od izlaska glazbenog djela koje ga je vratilo na scenu, a naziv ove ekskluzivne boutique turneje posvećen je upravo ovom hvalevrijednom albumu. Vrhunac boutique turneje "Vještina" održat će se na istom mjestu gdje je i prije 15 godina Massimo pokazao svoju 'vještinu muziciranja' - u zagrebačkom kazalištu Gavella gdje će se glazbenik s publikom družiti dvije noći zaredom.

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Ekskluzivni glazbeni doživljaj

Na dva glamurozna i vrhunska koncerta pojavit će se u pratnji tria koji čine renomirani glazbenici -  Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović. Zagrebačka publika će u njihovom zvuku imati priliku uživati 21. i 22. studenoga, a uz pjesme sa slavnog albuma "Vještina" Massimo će izvesti i neke od svojih najvećih hitova koji su nastali proteklih godina.

"Siguran sam da ćemo publici priuštiti jedinstven događaj"

„Vješto smo isplanirali ovu obljetnicu albuma koji ima posebno mjesto u mom srcu i koji mi je udahnuo novi glazbeni život. Kada je Vještina nastala, nisam mislio da će me odvesti ovim putem i zahvalan sam što je rad na tom albumu prepoznat i što danas imamo toliko razloga za slavlje." - otkrio je Massimo. O samom koncertu nam je kazao iduće: "Odabrao sam tri vrsna glazbenika da me prate na ovoj turneji i siguran sam da ćemo publici priuštiti jedinstven događaj. Radi se o posebno osmišljenom eventu i veseli me što je upravo Gavella, gdje smo prije 15 godina također održali niz koncerata za pamćenje, ponovno mjesto koje će ugostiti ovo veličanje vještine muziciranja“. Moramo priznati kako se i mi posebno radujemo ovog koncertnom spektaklu.

Nabavi ulaznicu na vrijeme!

Ulaznice za večeri ovog iznimnog glazbenog iskustva kojeg ćeš rado podijeliti s prijateljicama u prodaji su od srijede 18. rujna. Prodaja počinje točno u podne, a ulaznice možeš nabaviti isključivo na blagajni kazališta Gavella. Ulaznice za gornji dio partera stajat će 270 kuna, dok će za prvi dio partera i balkon iznositi 330 kuna. S obzirom na to da se radi o izrazito ograničenoj količini ulaznica pozivamo sve obožavateljice da svoje primjerke nabave u što kraćem roku. A za sve one kojima Zagreb nije pri ruci donosimo još jednu sjajnu vijest. Naime, uskoro će biti objavljeni datumi i lokacije ostatka turneje. 

Posjeti Miss7.24sata.hr