Marko Grubnić: "Napravio sam nemoguće - razbio sam predrasude o sebi!"

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Nakon sinoćnjeg ispadanja u polufinalu Plesa za zvijezdama, Marku Grubnić je objavio dirljiv post
  • Zahvalio se obožavateljima, ali i dojučerašnjim kolegama na tome što su mu priuštili najljepše mjesece života
  • Osim na pokazano plesno umijeće, izuzetno je ponosan što je uspio razbiti predrasude o sebi u javnosti

Eliminator je eliminaran! Komentar je na jučerašnje ispadanje Marka Grubnića u polufinalu Plesa sa zvijezdama. Stilist je svoje ispadanje stoički podnio, a obožavateljima se obratio putem Instagram posta. Istaknuo kako mu je bila ogromna čast i zadovoljstvo biti dio ovog projekta. Istaknuo je kako je zahvalan što je imao priliku upoznati prekrasne ljude koji su mu osim plesnih kolega postali i prijatelji. Pritom se posebno obratio vlastitom eliminatoru Ivanu Šariću, kojem ne zamjera pobjedu u sinoćnjem duelu već ističe kako nikad neće zaboraviti onu nedjelju kad je kao malo dijete plakao na njegovom ramenu te ga je tada kupio za cijeli život.

 

Life&style Popravi loš dan u samo 10 minuta! Donosimo ti 3 jednostavna deserta za bolje raspoloženje

Za Marka su ovo bili najljepši mjeseci života. "Plešući tekao sam prekrasno iskustvo za cijeli život, trudio sam se plesati i izgledati kao profesionalni plesač, dao sam cijeloga sebe i zauvijek ću pamtiti sve ovo." - napisao je. Premda su ga proglasili "doktorom tanga", ipak nikada neće zaboraviti valcer koji je za njega imao posebno značenje zbog proživljenih emocija i srušenih barijera. Rado će pamtiti i svoj posljednji ples, rumbu u troje, koju je zaplesao sa svojom partnericom Elom Vuković i bivšom natjecateljicom Valentinom Walme te za koju je osvojio maksimalnih 40 bodova. 

Izuzetno je ponosan na svoj plesački uspjeh, ali i dokidanje predrasuda o sebi pa je tako poetično zapisao: "Napravio sam zaista puno, napravio sam nemoguće, tamu sam pretvorio u svijetlo, razbijajući predrasude o sebi iz emisije u emisiju." S njegovom konstatacijom su se složili i brojni gledatelji koji su na službenim Facebook stranicama Plesa za zvijezdama isticali nezadovoljstvo zbog njegova ispadanja te ga prozvali "moralnim pobjednikom". Marko je uistinu skupio velik broj obožavatelja, a brojni su među njima isticali kako su o njemu promijenili mišljenje i upoznali ga u punom sjaju. 

 

 

Marko im se zahvalio na svoj ljubavi, pažnji i podršci te naravno glasovima. "Sretan sam jer ste pokazali da mi Hrvati poštujemo i cijenimo rad  i trud, drago mi je da se ipak veselimo lijepom, pozitivnoj energiji i čistom srcu" - napisao je u objavi koje je vrlo brzo prikupila mnoštvo lajkova i komentara. Među komentatorima su se našla brojna lica s medijske scene pa su stilistu tako čestitale Iva Jerković, Iva Balent, Bojana Gregorić Vejzović i Pamela Ramljak, a njegova dojučerašnja sunatjecateljica Viktorija Rađa je ustvrdila: "za mene si uvijek kralj"!

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr