Marijana Mikulić: "Danas je taj dan, kad se osjećam kao promašaj od majke". Objavom je utješila i druge mame

Instagram @maremikulic Marijana Mikulić
Vidi originalni članak
  • Glumica Marijana Mikulić na Instagramu je objavu posvetila svim majkama 
  • Opisala je dan u kojem se osjećala loše i kako ga je odlučila popraviti
  • Brojne pratiteljice iznimno su joj bile zahvalne na objavi s kojom su se mogle poistovjetiti

Naša glumica Marijana Mikulić na svojem Instagramu često dijeli iskrene postove o majčinstvu i preprekama s kojima se svakodnevno susreće. Iskreno dijeli trenutke radosti i sreće, ali otvoreno pokazuje da ima i ne tako dobrih dana. Tako je sad podijelila fotografiju iz parka gdje je bila sa sinom nakon dana u kojem se nije dobro osjećala.

Svoje emocije podijelila je u opisu fotografije: „Danas je taj dan. Dan kada se osjećam kao promašaj od majke, jer nisam čitala slikovnice i predano se igrala s njima, nego sam pola dana na mobitelu/laptopu a oni pred televizijom. Dan kada govorim „danas ništa nisam napravila“, započela je glumica. 

„Istina, skuhala sam ručak, i imala sto mailova za odgovoriti, i dok je mali (tri sata) u vrtiću bila na dva sastanka. Ali „danas nisam ništa“ jer nisam svom milom potomstvu bila tristo posto na dispoziciji“, opisala je Marijana pa nastavila: „Da operem grižnju savjesti, kada sam konačno gotova s poslom, idemo u parkić. Strgana sastajem se s još jednom koja "danas nije ništa" osim ručka i posla. Ona dolazi s dvoje, ja s jednim koji trči za troje. I ne, nije nas sram što sjedimo u ograđenom parku, i dok oni jure kao da nema sutra (a možda i nema) mi pijemo kavu i ćiburimo. Smijemo se uglas našim podočnjacima od neprospavanih noći, a tuluma ni za lijeka. Sigurna sam da nismo zbog toga ništa lošije mame od one tamo ful angažirane, koja svoje milo malo prati u stopu. Trebala nam je ova kava“, napisala je Marijana i za kraj podijelila dobronamjeran savjet svim majkama koje se jednako osjećaju.

 „I ako treba i tebi, uzmi si ju, kavu, pauzu, što god ti pomaže da se osjećaš bolje. Jer kad se ti osjećaš bolje, bit ćeš bolja i onima za koje tvrdiš da su ti najbitniji. Ne kaže se u avionu uzalud da sebi prvo stavite maske, jer ako se vi srušite, tko će pomoći ovima oko vas. Super si i kad si strgana, umorna, neraspoložena. Ali, ako ikako možeš, nađi si ispušni ventil! I ne osjećaj se loše što ga trebaš. Vjeruj mi, ove koje tvrde da sve mogu i stignu i da im nikada ne dođe kazaljka u crveno - ili lažu ili imaju dobru pomoć. Kad si strgan nisi svoj, ili tako nešto. Take a break, and cheers!!“, zaključila je glumica na kraju.

S Marijaninom objavom brojne su se pratiteljice poistovjetile i zahvalile joj na iskrenoj objavi: „Joj, sve tako poznato! Sve mi danas ništa nismo.“, „Zanimljivo kako nam Bog pošalje one koje su taj dan u istom elementu kao i mi, da vidimo da nismo same i da je sve ok. Hvala na ovakvim objavama!“, „I ide to tako u ovom kolu života! I ne bi trebalo biti grižnje savjesti jer radimo najbolje što znamo!“, „Bravo kraljice, dobro veliš, volim ja svoje dečke, ali volim i sebe. Kome pravo, kome krivo. Otkad uzimam redovito svoje "vrijeme za ne-mamu i ne-ženu" sam bolja i majka i žena“.

Marijana je inače majka trojice sinova koje ima sa suprugom Josipom i s kojima često dijeli fotografije na svojem Instagramu, kao i emotivne objave vezane uz majčinstvo i njenu obitelj.

Stars Liv, kći Leone Paraminski navršila je 6 mjeseci pa je mama objavila fotku, što rijetko čini
 

Posjeti Miss7.24sata.hr