Malcolm je postao tata! Glumac iz hit serije pati od gubitka pamćenja, pa bilježi svaki dragocjeni trenutak

Instagram@thefamilynutritionist
Vidi originalni članak
  • Glumac Frankie Muniz kojeg pamtimo kao malog genijalca iz hit serije "Malcolm u sredini" postao je otac
  • Sretnu vijest objavio je na društvenim mrežama, ne skrivajući koliko je oduševljen svojom novom ulogom
  • Frankie i Paige vjenčali su se u veljači 2020. godine, nakon četiri godine ljubavne veze, u vrijeme kada se on već ostavio glume

Glumac Frankie Muniz koji se proslavio u seriji Malcolm u sredini, postao je otac. 35-godišnji glumac ostao je gotovo isti, a promijenilo se nekoliko stvari. Uzbuđeni otac objavijestio je fanove da je postao otac malenoga dječaka, no on i supruga još uvijek kriju njegovo ime.

"Jako volim svoju bebu. I volim svoju suprugu više nego ikad", napisao je glumac na svojem Instagram profilu na fotografiji gdje drži bebu i ne skriva suze, otkrivši tako da su on i supruga Paige Price (28) dobili sina. 

Evo što rade i kako izgledaju glumci serije ''Malcom u sredini'' nakon 20 godina, jedan od njih se proslavio

Vijest da očekuju dijete, par je objavio u rujnu prošle godine, no nisu odmah otkrili spol. Nakon mjesec dana, ipak su s obožavateljima podijelili da će u njihovu obitelj stići dječak. Vijest o prinovi par je prvo obznanio u YouTube videu. "U posljednje četiri i pol godine Paige i ja zajedno smo iskusili toliko nevjerojatnih stvari. Proputovali smo svijet i doživjeli brojne stvari za koje se pružaju prilike jednom u životu. Iako još uvijek vjerujemo da nas mali trenuci između velikih čine najsretnijima, ništa se ne može usporediti sa slušanjem otkucaja srca vaše bebe", izjavio je tada glumac.

Osim što je postao otac, Muniz  je nakon što ga je popularna humoristična serija vinula u zvijezde snimio još nekoliko filmova, a zatim 2008. godine promijenio karijeru. Postao je vozač formule, jer mu je to oduvijek bila želja, no nije ostvario uspjeh baveći se profesionalnim sportom te je i toj karijeri ubrzo došao kraj. Nakon toga Frankie je pokušao postati i glazbenik pa je bio bubnjar benda Kingsfoil. 

Life&style Danas se ponovno okupljaju glumci legendarne serije 'Malcom u sredini' - i možeš ih gledati!

Zanimljivo je da se Muniz svega toga ne sjeća. Naime, Muniz je imao niz teških zdravstvenih problema zbog kojih danas nema dugoročno pamćenje. Većine stvari iz prošlosti se uopće ne sjeća, a nakon što je pretrpio niz moždanih udara, izgubio je i velik dio kratkoročnog sjećanja, to jest jako teško pamti stvari oko sebe. Supruga Paige ga je natjerala da vodi dnevnik uspomena nakon svakog dana kako bi se kasnije mogao podsjetiti što su sve kao par zajedno radili i doživjeli tijekom godina.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Posjeti Miss7.24sata.hr