Mala Balie slavi prvi rođendan, a za mamu Ellu ovo je jako emotivan dan

Instagram @haileybieber
Prije točno godinu dana Ella Dvornik postala je mama, a njezina Balie Dee okrenula joj je svijet naopako
Vidi originalni članak

U obitelji Dvornik danas se samo slavi! Kći blogerice Elle Dvornik slavi velik i važan prvi rođendan, a sretna mama i otac Charles ne mogu sakriti svoju sreću i ponos. Balie Dee već je sada prava zvijezda društvenih mreža, ima svoj Instagram profil (koji naravno vodi mama Ella) i česta je tema postova svoje poznate mame. Ella je ovaj važni životni trenutak podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama i svojoj jedinici čestitala prvi rođendan. 

"Sretan prvi roćkas našoj Pikuleti. Ne mogu vjerovati da je već godina prošla. Živila ti nama još sto godina, Balie Dee", napisala je ponosna mama Ella na svom Facebook profilu. Osim toga, objavila je seriju fotografija na Instagramu i sa svojim obožavateljima podijelila najsretnije trenutke odrastanja svoje jednogodišnje ljepotice koja se od prvog dana do danas itekako promijenila.

Ni Ellina mama, Danijela Dvornik nije mogla sakriti svoju sreću na ovaj divan dan i na Instagramu objavila rođendansku čestitku svojoj prvoj unučici. "Od trenutka od kada je došla na ovaj svijet, daje nam osmijehe, radost i neizmjernu sreću. Mi joj to vraćamo u ogromnim količinama. Prva godina je tu! Radujemo se i budućim godinama.", napisala je Danijela uz fotografiju. 

Posjeti Miss7.24sata.hr