Maja Šuput je napunila 40! Izabrali smo njezine najljepše trenutke iz protekle godine

Instagram@meghanmarkle_official
Vidi originalni članak
  • Naša draga Majuška, Maja Šuput danas je napunila okruglih 40! Čestitamo, Majo!
  • Jedna od naših najuspješnijih pjevačica, Kraljica Svadbi, ročkas je dočekala radno, tulum tek slijedi
  • Maja s 40 izgleda sjajno, a  mi smo se prisjetili njezinih najljepših modnih odabira iz protekle godine - jer maja je nepresušna inspiracija

Maja Šuput objavila je fotku na svom Instagram profilu, u zagrljaju svog benda, sa zlatnim balonima koji ispisuju brojku "40". Napisala je "I docekali smo moj rodjendan 🎉🎊🎀🍰🎈🎈🎈🎈 Familija 💃🏼🕺💃🏼🕺Bend , muz i svirka #40". Očekivano, jer kako bi Maja, vrijedna kao pčelica, i dočekala svoj rođendan nego radno, na gaži.

O Maji sve znamo, jedna je od naših najtraženijih i najuspješnijih pjevačica, poznata po svom profesionalizmu, vedrom duhu (što joj je i priskrbilo nadimak Kraljice Svadbi) i neumornoj strasti prema modi. Njezini modni odabiri često su tema na web portalima. Ova godina za Majushku je bila dodatno dobra - svi smo pratili vjenčanje s Nenadom Tatarinovim, ai i djevojačku večer uoči toga koja je trajala danima!

Pjevačica je na svoj rođendan koji pada 22. rujna nastupala na vjenčanju u Sukošanu, a uz bend s njom je bio i suprug Nenad. Vjerujemo da će prava proslava tek uslijediti, a mi nećemo puno filozofirati: donosimo 10 najljepših lookova Maje Šuput iz prošle godine jer, doista, plijenili su pažnju.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

 7.

8.

9.

10.

11.

Posjeti Miss7.24sata.hr