Luka Nižetić pozirao s ocem na plaži, obožavateljice su oduševljene: "Tata je veći zmaj od tebe!"

Instagram@lukanizetic Luka Nižetić na Visu
Vidi originalni članak
  • Luka Nižetić oduševljava svoje obožavatelje svakom novom objavom na društvenim mrežama
  • Ovog puta Luka je pozirao sa svojim ocem Milom, a svi su odmah primijetili koliko je pjevač nalik ocu
  • Splitski glazbenik tako je otkrio kako i dalje uživa u ljetu na Visu

Luka Nižetić i dalje uživa u radostima ljeta, a ovog puta je posebno iznenadio pratitelje. Luka rijetko pokazuje svoje roditelje, a sada je na svom Instagram profilu pozirao s ocem Milom. I to, ni više ni manje nego bez majice u kupaćim gaćama. Zagrljeni dvojac s velikim smiješkom je gledao u kameru, a obožavateljice su ostale oduševljene. 

Stars Luka Nižetić u prekrasnom ženskom društvu na osamljenoj plaži oživio scene iz ‘Plave lagune’

"Ćaća i sin", napisao je u opisu fotografije koja je odmah dobila mnoštvo rekacija. Svi su odmah primijetili koliko su Luka i Mile slični, te kako je pjevač od oca naslijedio dobre gene zbog kojih mami uzdahe žena. "Sad se vidi na koga si", "Pa tata je veći zmaj od tebe", "Manekeni! "Tata je frajer i pol", "Jabuka ne pada daleko od stabla", "Baš ste zgodni", samo su neki od komentara. 

Sam Sheen, kći Charlieja Sheena priznaje da joj djetinjstvo uz takva oca nije bilo lako

Splitski glazbenik je tako otkrio kako u zadnjim danima ljeta uživa na Visu, gdje i odmara i predano radi, s obzirom da je njegov restoran "Fabrika" u Komiži nadaleko hvaljen. 

Prošle godine je Luka objavio fotografiju s tatom Milom i mamom Tamarom, zamolivši obožavatelje da mu kažu kome je više nalik, a tada je sve komplimente pokupila njegova majka. S obzirom na uistinu dobre gene i s očeve i s majčine strane, ne čudi što pjevač slovi za jednog od najpoželjnijih Hrvata.

Stars Ova djeca su apsolutna kopija svojih slavnih roditelja, da ne povjeruješ koliko su slični

Posjeti Miss7.24sata.hr