Lijepe, intrigantne i samozatajne - upoznaj žene naših rukometaša

instagram @janko_popovic_volaric
Svjetsko rukometno prvenstvo koje se održava u Danskoj i Njemačkoj počinje danas i krajnje je vrijeme da upoznamo nove žene rukometaša, poznate kao Hand WAGS-ice
Vidi originalni članak

Svjetsko prvenstvo u rukometu počinje danas. Unatoč poteškoćama na koje je u procesu pripreme nailazio izbornik Lino Červar, rezultati naših ''kauboja'' uvijek su nas ugodno iznenađivali i donijeli su nam neka od najljepših sportskih sjećanja. Kao i svake godine pred sam početak rukometnih događanja, zaključak je uvijek isti. Naši rukometaši stvarno vole držati svoj privatni život daleko od očiju javnosti, a i njihove djevojke su jako diskretne. Upravo zato morali smo se malo više potruditi da bismo otkrili tko su to supruge i djevojke naših kauboja, poznate i kao hand WAGS-ice. Neke, poput Maje Horvat, supruge Zlatka Horvata, te Lucije Žulj, djevojke Domagoja Duvnjaka, već su dobro poznate javnosti pa smo se koncentrirali na lica koja ne viđamo često. 

IRENA STEVANOVIĆ, supruga Ivana Stevanovića

Iako se Irena, kao i brojne druge žene rukometaša, drži podalje od očiju javnosti, golman ponekad podijeli s medijima neke informacije. Za IN Magazin je 2016. godine ispričao da je s njom već dugo te da su se upoznali tijekom ljetovanja. ''Upoznali smo se na Krku, mi smo ljetna ljubav. Ja sam imao tamo baku i djeda, ona je imala vikendicu i tako. To je bilo prije nekih 15, 16 godina, davno smo se upoznali'' - otkrio je tada vrsni golman. Irena i Ivan imaju petogodišnjeg sina Viga.

IVA DROPULJIĆ, djevojka Filipa Ivića

Kod Filipa Ivića, drugog golmana, stanje se nije previše promijenilo od prošle godine. On ljubi Ivu Dropuljić, mladu magistricu ekonomije s kojom rado dijeli slike na svojim društvenim mrežama. Prije svega tjedan dana, par je proslavio šestu godišnjicu veze, a za tu prigodu Iva je objavila fotografiju na kojoj drži prekrasan ružičasti buket. Čini se da je Filip pravi romantik! 
Osim toga, čini se da mladi par uistinu voli putovati, a ove su godine objavili pregršt fotki s prekrasnih Maldiva, iako su dobar dio ljeta proveli, po slikama sudeći, i na hrvatskoj obali. Iako je, čini se, Iva pravi hedonist i voli uživati u hrani, moramo napomenuti da  ova ''žena rukometaša'' ima stvarno fantastičnu figuru i uistinu vrlo dobar stil.

INA ŠTRLEK, supruga Manuela Štrleka

Manuel i Ina Štrlek vjenčali su 2013. godine, a svoju vezu brakom su okrunili na zagrebačkoj Novoj Vesi. Brojni mediji tada su prenijeli vijest o elegantnoj, čipkastoj vjenčanici defektologinje Ine, a ceremonija se održala u uskom krugu obitelji i prijatelja. Početkom 2015. godine u obitelj Štrlek stigla je i prinova, kći Zoja.
''Bez moje supruge Ine sve bi ovo bilo puno teže. Tako sam i ja njoj potpora u svemu. Tu smo jedno za drugo, bez obzira na to o čemu je riječ, od malih do velikih stvari. Maksimalno se podržavamo i o svemu razgovaramo. Mogu reći da su mi brak i dijete sigurno puno pomogli u karijeri'' - rekao je Štrlek u intervjuu za Story. 
O životu Ine Štrlek ne zna se mnogo, ali sa svojim suprugom, za njegove društvene mreže, pozira jako često. U ovom šestogodišnjem braku, izgleda, definitivno nije nestalo magije!

PETRA FILIPOVIĆ KOZINA, supruga Krešimira Kozine

Reprezentativac Krešimir Kozina u srpnju 2017. godine uplovio je u bračnu luku s Riječankom Petrom Filipović. Par se oženio u Opatiji, a do dugo u noć slavilo se u popularnoj Kristalnoj dvorani hotela Kvarner. Svoj medeni mjesec par je proveo na Jadranu, a potom preselio u Njemačku gdje je Krešimira odveo njegov rukometni san. U kolovozu prošle godine sretnom paru rodila se kći Magdalena. Nježne obiteljske trenutke s pola godine starom kćerkicom par rado dijeli na Krešimirovim društvenim mrežama  i ova nam je mala obitelj uistinu preslatka.

ADISA HALAČEVIĆ, djevojka Halila Jaganjca

Dvadesetogodišnji rukometni talent Halil Jaganjac u sretnoj je vezi s Adisom Halačević. Ovaj mladi par zna se još iz srednje škole. Naime, išli su u isti razred, a tek na kraju srednje škole shvatili su da su jedno za drugo. U razgovoru za Story, Halil je otkrio: ''Uz mene je od tada do današnjeg dana i mogu reći da ni u što nisam sigurniji nego u našu vezu. Uspjeli smo još kao klinci izdržati to razdoblje mog boravka u Parizu i sada će nam, kako vrijeme prolazi, sve biti lakše. Jednostavno se sve više volimo i naviknuli smo jedno na drugo.''  
Uzevši u obzir Adisine društvene mreže, i više je nego očito da lijepa djevojka pomno prati modu pa je se često može vidjeti u veoma trendi kombinacijama poput kombinezona, gležnjača s petom ili, pak, čizamama preko koljena. Osim toga, očito Halil i Adisa očito koriste svaki slobodni trenutak da ga provedu zajedno. Nedavno su na Instagramu rukometaša podijelili zajedničke slike sa zagrebačkog i riječkog Adventa na kojem su uživali kao pravi golupčići.

LARA STIPETIĆ, djevojka Luke Cindrića

Prvi pogled na Instagram profil nije nam otkrio mnogo o ljubavnom životu 24-godišnjeg Luke Cindrića. Međutim, kad smo se malo bolje zagledali, saznali smo da je u vezi s Larom Stipetić, tajanstvenom djevojkom iz Ogulina, odakle potječe i on sam, koja se neko vrijeme i sama bavila rukometom te je 2011. godine primila nagradu za najbolju sportašicu grada Ogulina.  
Iako je ovaj par našao načina da pobjegne znatiželjnom oku javnosti, jedna zajednička fotografija s daleke Kube otkrila je njihovu romansu. 

ANA STEPANČIĆ, supruga Luke Stepančića

Uspješni rukometaš Luka Stepančić u bračnu luku sa svojom Anom Jurković u bračnu luku uplovio je 2016. godine samo pred matičarem, a u lipnju 2017. godine obnovili su zavjete i krstili svog, tada devetomjesečnog, sinčića Jakova. S obzirom da je razlog za slavlje bio dvostruk, par Stepančić napravio je veliku zabavu u Golf&Country klubu. Goste je, prema prenošenju Storya, zabavljala Maja Šuput i, prema objavama pjevačice, atmosfera je uistinu bila na razini. 
Rukometaš i komunikologinja, čini se, slobodno vrijeme provoditi putujući, a prošle su godine s malim sinčićem posjetili su Disneyland. Osim što, očito, prate rukomet, ljubitelji su nogometa. Jedva su dočekali priliku da objave fotku s kapetanom Lukom Modrićem, a tijekom prvenstva objavljivali su navijačke fotke. 

TEA ŠEBETIĆ, supruga Luke Šebetića

Svoju drugu godišnjicu braka krajem siječnja proslavit će Tea i Luka Šebetić. ''Šeba i Šebica'', kako se opisuju na Instagram profilu Lukine odabranice na slikama izgledaju kao idiličan mladi par koji se rado i često prisjeća svog vjenčanja. Ovaj preslatki par ima sina, a slobodno vrijeme troše na putovanja, druženja i izlaske.  
Osim toga, Tea jako često putuje i u društvu svojih prijateljica, a čini nam se jako duhovita i nasmijana osoba. 

Dok se nadamo sretnim ishodima Svjetskog rukometnog prvenstva koje kreće danas, definitivno ćemo rado pratiti i zgode naših novih hand WAGS-ica. Stvarno su preslatke, zar ne?

Posjeti Miss7.24sata.hr