Lana Jurčević novim hashtagom #JaSamDijamant potiče žene da pokažu ljubav prema sebi

INSTAGRAM
Vidi originalni članak
  • Nakon pokreta #StvarnaJA, Lana Jurčević je odlučila na još jedan način osnažiti sve žene, a pridružile su se i mnoge poznate dame
  • Uz hashtag #StvarnaJA i #JaSamDijamant možeš se i ti priključiti ovom inspirativnom izazovu
  • Sve što trebaš je podijeliti svoju omiljenu fotografiju na društvenim mrežama i navesti tri stvari koje obožavaš kod sebe ili izraziti velikodušnost na lijepim stvarima koje su ti se dogodile

Hrabar potez Lana Jurčević spremno je pokazala svoj celulit i ovim potezom oduševila brojne poznate Hrvatice

Kao nastavak na ovoljetnu potpuno iskrenu i osobnu priču pod nazivom #StvarnaJa, Lana Jurčević odlučila je još jednom ohrabriti sve žene, potičući ih da pokažu ljubav prema sebi jer "ono što nam daje samopouzdanje jest dokazivanje samoj sebi, a ne drugima".

Da podsjetimo Lana je nakon objave vlastite fotografije bez uređivanja dovela prirodni izgled, koji se mnoge žene često pribojavaju ili ne žele pokazati, kao glavnu temu razgovora. Potaknuta velikim odjekom u medijima i pozitivnim reakcijama, pokrenula je profil Stvarna ja, na kojem žene kroz svoju stranu priče dijele vlastite nesavršenosti te tako lijepom gestom udružila sve žene iz regije.

Ujednila nas je i ovoga puta u kampanji #JaSamDijamant, upravo želeći osvijestiti žensku snagu i posebnost u ovim nesigurnim vremenima uz snažnu poruku kako ne postoje fizičke prepreke koje bi nas mogle spriječiti da sjajimo najače što možemo!

Kako bi potaknula i probudila svijest što većeg broja žena, obratila im se i sa stranica svog branda La PIEL koji je za njih omogućio brojne nagrade. Trebale su objaviti svoju dragu fotografiju na društvenim mrežama i napisati tri stvari koje vole kod sebe – karakterne osobine ili neko fizičko obilježje uz hashtag #StvarnaJA i #JaSamDijamant. Ili odabrati drugu temu i napisati na koje su tri stvari zahvalne u životu.

Powered by embedinstagramfeed pt &

"Svaka od nas zrači i sjaji kao dijamant kad otkrijemo i prihvatimo sebe u potpunosti i zato smo odlučili pokrenuti kampanju da osnažimo i ohrabrimo žene, međusobno jedna drugu, tako da počnemo prvo od nas samih. Uvijek smo prekritične i preoštre prema sebi. Vrijeme je da okrenemo ploču i promijenimo stvari. I motiviramo i druge, jer znate kako se kaže: “Kad se male ruke slože, sve se može...” Vrijeme je da sve glasnije i češće ističemo, makar pred samom sobom, ono zbog čega smo posebne i što smatramo svojim vrlinama", istaknula je Lana u Instagram objavi, ponovno proširivši pozitivne vibracije i važnost ljubavi prema sebi.

Powered by embedinstagramfeed de &

"Ja ću odabrati temu: ‘3 stvari na kojima sam zahvalna’ jer mislim da je to u ovom trenutku nešto što svi sve više osvještavamo i sve više cijenimo".
1) zahvalna sam što sam ja i svi moji živi, zdravi i što imamo krov nad glavom
2) zahvalna sam jer imam priliku stvarati mnoge stvari zbog čega imam privilegiju na razne načine biti mali dijelić vaših života, što pjesmama, što svojim kremicama, uljima i bombicama. Da sam ja vama i vi meni - blizu
3) zahvalna sam na svakoj lekciji, na svakom čovjeku i situaciji koja je bila teška i loša, zahvalna sam jer sam imala priliku i još uvijek imam da UČIM iz toga i budem najbolja verzija sebe - napisala je Lana u objavi.

Powered by embedinstagramfeed &

"Jer kada radimo zajedno, bodrimo se i navijamo jedna za drugu - najbolje smo!", samouvjereno je istaknula Lana. Zajedno su se udružile i odazvale se i brojne poznate glumice te voditeljice poput Ane Begić Tahiri, Nevene Rendeli, Katarine Baban, Ane Radišić i Jelene Lešić, ne skrivajući oduševljenje ovom genijalnom kampanjom.

Stars Nakon što je Lana Jurčević hrabro pokazala cululit, brojne Hrvatice joj sada šalju svoje 'nesavršene' fotke

 POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr