Kraljevska kruna i trenirka? To samo Seve može!

Davor Puklavec/ Pixsell
Kad pjevačica na glavu stavi krunu nastane tišina na društvenim mrežama, a fanovima ne preostaje ništa nego - lajk
Vidi originalni članak

Jutros ste se probudili i istovremeno ste se osjećali poput prave kraljice, ali jedini odjevni komad koji ste željeli odjenuti je omiljena oversize majica? Ništa ne brinite, Severina točno zna kako vam je pa je odlučila spojiti nespojive komade i, naravno, opet joj je pošlo za rukom da izgleda besprijekorno.

Pjevačica je zbog poslovnih obveza otputovala u Skopje, a kako bi se cijeli dan osjećala odlično odjenula je najudobnije odjevne komade koje je pronašla u svom ormaru.

Da bi bila sigurna da će je svi primijetiti (iako je nemoguće ne primijetiti Severinu), odabrala je oversize ružičastu majicu u kojoj ćete jednako dobro izgledati opuštajući se uz nove nastavke omiljene serije, ali i u večernjim satima. Nije zaboravila i na aktualne trendove pa je majicu kombinirala uz plisiranu suknju u istoj nijansi, a upravo je takav model pravi "must have" ove sezone.

Kako svaka kraljica treba krunu, Sevka je romantične valove u kosi dodatno naglasila zlatnom krunom s efektnim detaljima.

Dramatičan look upotpunio je podjednako dramatičan make up u kojem je jarko crveni ruž vodio glavnu riječ... I da, još jednom je potvrdila da zna kako spojiti nespojivo.

Posjeti Miss7.24sata.hr