Korana Gvozdić i Ivan Šarić raznježili čestitkama za 9. godišnjicu veze, evo što se sve promijenilo

Instagram/@marianne_theodorsen Korana Gvozdić i Ivan Šarić
Vidi originalni članak
  • Korana Gvozdić i Ivan Šarić jedan su omiljenijih domaćih parova koji zanimljive trenutke iz zajedničkog života dijele i na društvenim mrežama
  • Pratitelje je tako raznježila i njihova posljednja objava posvećena proslavi 9. godišnjice svoje ljubavi
  • Šaljivim i romantičnim posvetama, prisjetili su se kako su izgledali na početku svoje veze, a zauzvrat u dobili mnoštvo čestitki i  komplemenata

Jedan od dugovječnijih parova iz domaćeg javnog života, a čiju je ljubav nedavno okrunio i dolazak djeteta, sigurno su Korana Gvozdić i Ivan Šarić. Točnije, komičar i te nekadašnja voditeljica i model upravo su proslavili devet godina svoje ljubavi, a ovim važnim događajem pohvalili su na društvenim mrežama na kojima i nisu baš toliko aktivni, razumljivo, otkako je Korana sredinom travnja na svijet donijela malog Olivera

Stars Obiteljska idila! Pogledaj kako Ivan Šarić i Korana Gvozdić uživaju u prvom ljetovanju sa sinčićem

Da njihova ljubav s godinama postaje samo jača, zrelija i ništa manje zabavna par je pokazao u svojim objavama. 

'Slavimo devet godina moja Koki i ja. Što smo sve prošli i doživjeli zajedno... I koliko toga nas još čeka! Sretna ti godišnjica jube!, započeo je Ivan Šarić romantično svoju objavu, a zatim nastavio u šaljivom tonu. 

‘’Znam da ne voliš kad to govorim javno, ali postoje ovakvi trenuci kad je skroz prihvatljivo... ‘Ja sam najbolje što ti se dogodilo.’Nema na čemu.’’, zaključio je Šarić u svome stilu uz zajedničku fotografiju na kojoj par pozira na motornom vozilu. 

Zanimljiv kolaž za proslavu svoje dugovječne ljubavi s komičarem iz Zadra objavila je Korana na some profilu. U prizorima punih (ne)zgoda, može se vidjeti kako se par mijenjao kroz godine njihove veza, a jedna od najvećih razlike je sigurno i treći član u njihovoj sretnoj obiteljskoj zajednici. No, osmjesi i sretni izrazi lica pokazuju kako je par i kroz vrijeme njeguje snažnu ljubav. 

Ivan Šarić objavio prvu zajedničku fotografiju sa sinom, domaće zvijezde nisu mogle suspregnuti oduševljenje

'Trebam te da me nosiš kao i na samom početku… Tu sam da se glupiram s tobom kad nas nitko ne gleda, tu sam da ti čuvam leđa - uvijek i zauvijek, tu sam i za modne savjete čak i sada kad ih (hvala Bogu) više ne trebaš… A što se plesa tiče? Imamo novog u ekipi, ja ću s guštom pričekati svoj red. 9 godina stari moj, 9 godina!', napisala je Korana u opis videa.

Sretnom paru čestitali u mnogi njihovi prijatelji, a neki su bili i šaljivo raspoloženi. ‘’Ne zanima me’’, napisao je prijatelj para Slavko Sobin. 

‘’ Vjerojatno taj entuzijazam, humor i vjera vrijedi da si sigurno njezino drugo najbolje. Sretna godišnjica’’, u šaljivom tonu je čestitala Nataša Janjić

‘’Kako ste vi slatki!! To je toliko lijepo za vidjeti, pogotovo u današnje vrijeme…. Čuvajte ovo što imate’’, ‘’Najdivniji! Samo tako dalje!’’, ‘’ Vi ste meni najbolji par. Baš ono baš. Sretna godišnjica!’’, ‘’ Naj naj naj ... nemoj da vam nitko dira vaš mali dio svemira ...’’, neki su od komentara. 

Korana Gvozdić i Ivana Šarić u vezi su od 2012. godine,a zaručili su 2016. godine na ljetovanju na Grčkoj. Sretna godišnjica!

Posjeti Miss7.24sata.hr