Kopirali smo 3 fantastična looka Jelene Veljače

instagram @janko_popovic_volaric
Morali bismo duboko napeti moždane vijuge i promisliti je li Jelena Veljača ikad modno pogriješila. Uvijek u klasičnim komadima odjeće koje začini ponekim neočekivanim modnim dodatkom, Veljača jednostavno zna znanje
Vidi originalni članak

Od prvih televizijskih koraka i serije "Villa Maria", Jelena Veljača se isticala. Svojim prodornim pogledom, vilinski plavom kosom i - fantastičnim stilom koji i danas izgleda jednako bezvremeno. Danas majka preslatke Lene ostala je vjerna kombinaciji romantičnog boho i skandinavskog stila, pa nije ni čudo da nam njezin Instagram dođe kao prava modna inspiracija. 

Odlično je izgledala u klasičnom baloneru i trapericama dok je uživala u društvu male Lene koja je učila po prvi puta jahati na konju. Klasičnom poslovnom stilu dodala je šarenu maramu trenutno jako popularnog printa, a na noge nabacila gležnjače sa zlatnim dodacima. I naravno, sunčane naočale.

Baloner Mango, 549 kn; Traperice H&M, 210 kn; Gležnjače Bershka 399 kn; Marama Parfois, 80 kn

Drugi outfit je i comfy i provokativan, a čini se da je učila od skandi influencerica. Odabrala je svijetli predimenzionirani džemper, svijetle čizme iznad koljena brenda Ecco, i neizostavnu baker boy kapicu koja se popularizirala prošle godine. Outfit kao stvoren za lijene nedjelje kod kuće i naravno - slikanje!

Džemper Zara, 119 kn; Čizme Ecco 1800 kn; Kapa H&M, 99 kn

Treći look je prava poslovna klasika. Odabrala je sivo odijelo od tvida koje je kombinirala s bijelom košuljom i ravnim cipelama. Ovaj look je baš pravi "tomboy" stil, s time da je Jelena tu muškastu priču "razbila" razigranim valovima u kosi i nježnim make upom.

Košulja Pull&Bear, 99kn; Blejzer Zara 299 kn; Cipele Bershka 279 kn; Hlače Zara 199 kn

 

Posjeti Miss7.24sata.hr