Koliko je frizera potrebno za novi imidž Tina Jedvaja?

Instagram @haileybieber
Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, nogometaš je napravio drastičnu promjenu frizure, a prema svemu sudeći, čini se da je još uvijek u potrazi za onom pravom - frizurom, naravno!
Vidi originalni članak

Odmah po završetku prvenstva u Rusiji, Vatrenog Jedvaja djevojka Dina Dragija odvela je praktički ravno u fizerski salon Teuta na šišanje. I to kakvo! Tin je napravio drastičnu preobrazbu svojega izgleda i o tome je odmah obavijestio i sve svoje fanove na Instagramu. A kako i ne bi kada se odlučio na (cure će posebno razumijeti) "životnu promjenu".

Ne znamo je li to bila njegova ili Dinina ideja, ali moramo priznati da je, čija god bila, zaslužila pohvalu. I tek što smo se priviknule na njegovu novu frizuru, uslijedila je nova promjena! Ne baš drastična kao prva, ali ipak vidljiva. 

VATRENE LJUBAVI Ovako naši nogometaši sada uživaju sa svojim ljepoticama

 

Naime, vlasnik salona Franić, Zvonimir Franić, pohvalio se na svom Instagram profilu kako je upravo u njegov salon 22-godišnji nogometaš navratio na šišanje. Zvonimir je objavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj obojica izgledaju jako zadovoljno.

 

OBOŽAVATELJI TETOVAŽA Naši nogometaši obožavaju tetovaže: tko je i gdje ukrasio tijelo?

Ne znamo je li i ovoga puta uz Tina bila njegova djevojka ili ju je možda odlučio iznenaditi novi(ji)m imidžem, ali sudeći prema sadašnjoj frizuri, čini se kako su Tinu ipak smetale dugačke šiške preko lica pa je odlučio još malo skratiti kosu i šiške maknuti u stranu. Bio je to odličan potez jer je napokon, nakon svih frizura koje je imao, njegovo lice došlo do izražaja

No, u jedno još nismo sigurne - je li Tin konačno pronašao svoju savršenu frizuru ili će morati obići još nekoliko prestižnih salona kako bi pronašao onu pravu?!

Posjeti Miss7.24sata.hr