Koja je to Kardashianka viđena u H&M outfitu?

Instagram
Ne događa se često da se neka od sestara Kardashian pojavi u high-street outfitu, ali kada to učine - znaš da ćemo ga odmah locirati!
Vidi originalni članak

Najstarija od triju sestara Kardashian ujedno je i ona sa najposebnijim stilom te je često nazivaju "Kardashiankom s jedinstvenim modnim izričajem". Za razliku od svojih mlađih članica obitelji, Kourtney zna cijeniti i dobar high-street komad kad ga pronađe, a 38-godišnja reality zvijezda jučer je na svom Instagram profilu podijelila fotku u super fora matching outfitu, a čim smo je vidjeli, znali smo da su nam ove hlače poznate...

Slobodno računaj na to da će miss7 pronaći baš svaki high-street (a ni luksuzni nam nisu strani!) komad koji vidiš na zvijezdama! Odmah nam je bilo jasno da se radi o komadima iz nove jesenske kolekcije švedskog modnog giganta, H&M-a. 

Šljokasti pulover (300 kuna) i hlače (330 kuna)

Zelene šljokičaste hlače s crtom izgledaju nam super cool i na modelu, ali i na Kourtney, a ako misliš da ti je ipak malo previše kombinirati ih s odgovarajućim puloverom - uvijek možeš odabrati top ili košulju po svom izboru.

 U svakom slučaju, uvijek nam je drago vidjeti kako zvijezde, blogerice i street style ikone vole, nose i kombiniraju komade iz high-street trgovina - što je ujedno i dobar pokazatelj kako ti za dobar stil zaista ne treba puno novaca!

Posjeti Miss7.24sata.hr