Khloe Kardashian nabavila je 'živog jednoroga' za kćerkin rođendan? Hm...

Miss7/Instagram/Facebook
Vidi originalni članak
  • Khloe Kardashian priredila je esktravagantnu zabavu kojom je proslavila prvi rođendan svoje kćerke
  • Zabava je bila u znaku ružičaste boje, a glavni motiv bili su bijeli leptiri
  • Najčudniji dio zabave bio je mali konjić prerušen u jednoroga

Nije nepoznanica da Kardashiani vole slaviti rođendane u velikom stilu, ali Khloe je zabavom koju je priredila za prvi rođendan svoje kćerkice True nadmašila samu sebe. Mala True godinu dana napunila je 12. travnja, ali, sudeći po Instagram pričama cijele obitelji, izgleda da je cijeli vikend prošao u znaku zabave. Na zabavi je, naravno, bila cijela obitelj. Jedina sestra koja je nije pojavila je Kendall Jenner za koju se šuška da se prilično udaljila od ostatka svoje reality obitelji. 

Osim ružičaste boje koja dominirala prostranim imanjem na kojem se održala zabava, glavni motiv bili su bijeli leptiri koji su se pojavljivali posvuda. Na ulazu na imanje na kojem se održala zabava stajao je natpis "True" (istina), a na partyu je bio i Tristan Thompson, otac djevojčice koji je Khloe prevario s Jordyn, najboljom prijateljicom Kylie Jenner, a njegova prva prevara otkrila se nekoliko dana prije rođenja True koja je, šuška se, po toj tužnoj istini i dobila ime. 

Khloe i True imale su veoma slične haljine u baby plavoj boji, a u plavoj boji bili su i slatkiši poput šećerne vate, mini krafni i macaronsa. Što se darova tiče, ne sumnjamo da su pristigle mnoge luksuzne sitnice, ali Khloe je sve one koji su joj htjeli dati poklon zamolila da to doniraju jednoj američkoj dječijoj bolnici. Ipak, ta plemenita gesta ostala je pomalo u sjeni novog ekstravagantnog poteza za kakvim čak ni njena obitelj prije nije posegla.  Dio zabave na otvorenom bio je i ružičasto-bijeli jednorog kojeg je djevojčica zajahala. Da, da, mitsko biće - jednorog! Ili ipak siroti mali poni prebojan u ružičasto i s velikim rogom posred glave?

OMG! Dress code za dječji rođendan? Stvarno?!

Na zabavi je bio ograđen prostor gdje su timariteljice upravljale s nekoliko konjića kojima je dio grive bio obojan, ali najekstremniju transformaciju prošao je onaj kojeg je jahala mala True. Na slici koju je Khloe objavila, izgleda nekako snuždeno. Možda mu se novi look nije svidio?

Što ti misliš - je li ovakvo maskiranje životinja pretjerivanje ili je izvor dobre zabave?

Posjeti Miss7.24sata.hr