Kći Gordona Ramsaya kaže kako ne smije ući u tatine Michelinove restorane

Vidi originalni članak
  • Matilda "Tilly" Ramsay, kći slavnog kuhara Gordona Ramsaya, nekoliko se puta pojavila na "MasterChefu" čiji je domaćin bio njezin tata, a trenutno je natjecateljica u australskom izdanju MasterChefa sa slavnima
  • U posljednjoj epizodi Tilly je iznenadila kolege izjavom kako joj nije dozvoljeno ući u tatine Michelinove restorane 
  • Kulinarski otac-kćer duo poznt je i na TikToku po svojim plesovima i komičnim videima

Matilda "Tilly" Ramsay, kći slavnog kuhara Gordona Ramsaya, i sama je slavna osoba u Australiji. Trenutno je na BBC-jevom plesnom natjecanju "Strictly Come Dancing", a nekoliko puta je nastupila na "MasterChefu" čiji je domaćin bio njezin tata. Trenutno je natjecateljica ove sezone "Celebrity MasterChef Australia", a njena izjava iz zadnje epizode koja se prikazivala u ponedjeljak iznenadila je mnoge.

Naime, dok su natjecatelji razgovarali o svom novom izazovu, meniju od pet slijedova, mlada kuharica je izjavila kako ne zna što raditi jer joj čak nije dozvoljen ni ulaz u tatine ekskluzivne Michelin restorane. Na iznenađenje kolega koji su je pitali šali li se, Tilly je rekla "Ne. Bila sam samo jednom." Iako, kako kaže, nije provela puno vremena u finim restoranima, njezini ravioli sa žumanjkom na kraju su joj donijeli mjesto među prva tri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MasterChef Australia (@masterchefau)

 

Ako je suditi po onome što je do sada pokazala, i po komentarima žirija koji imaju samo riječi hvale za Ramsayevu kćerku, s pravom se može očekivati da će i Tilly imati zavidnu kulinarsku karijeru.

Kako mlada kuharica nije dalje objašnjavala svoju izjavu, ne znamo koji je razlog zašto je bila samo jednom u tatinom restoranu, posebice zato jer je i sama tako dobra kuharica. Bez obzira na to, ona i tata imaju blizak odnos, Gordon je u intervjuu za Insider rekao kako ga je upravo Tilly upoznala s TikTokom , gdje sada ima gotovo 30 milijuna pratitelja. I Tilly i on često objavljuju zajedničke smiješne videe, kao i one u kojima kuhaju ili plešu. 

 

@gordonramsayofficial I can’t think of a better person to share my #birthday with than this adorable young lady @tillyramsay ♬ original sound - Gordon Ramsay

 

"Ne mogu zamisliti bolju osobu s kojom bi podijelio svoj rođendan od ove preslatke, mlade dame Tilly. Uvijek ću te nastavljati sramotiti. Tata"

Sigurno je i ona njega razniježila čestitkom na Instagramu gdje je objavila sliku s njim dok je bila mala i emotivnu čestitku.

"Sretan rođendan najboljem tati ikad!! Ti si osoba s najvećom podrškom i najbolji uzor kojeg sam ikada mogla tražiti i pomogao si mi da postanem ono što jesam danas... jedva čekam da proslavimo zajedno, toliko te volim", napisala je Tilly.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr