Zašto je Kate posebno tužna nakon Harryjeva odlaska i sad strahuje za vlastitu obitelj?

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Ovih dana Kate Middleton iznimno je aktivna budući da je preuzela dio zadataka koji su trebali obavljati Vojvode od Sussexa
  • Uopućeni izvori navode kako je zabrinuta jer zbog povećanja obujma posla provodi sve manje vremena s obitelji
  • Također, neizmjerno joj nedostaje Harry te se boji kako će "Megxit" nepovoljno utjecati njihovo prijateljstvo

Od kada se pojavila na kraljevskom dvoru, Kate Middleton gajila je sjajan odnos s bratom svoga supruga, princem Harryjem. No, nedavne okolnosti, odstupanje s kraljevskih dužnosti te selidba u Kanadu ostavili su traga i na ovom odnosu. Premda se Vojvotkinja od Cambridgea nije javno oglašavala o takozvanom "Megxitu" bliski suradnici i poznavaoci prilika na britanskom dvoru tvrde kako ju je neizmjerno pogodila ova odluka. "Voljela bi da može razgovarati s Harryjem. Nedostaje joj i strahuje da više neće biti tako bliski." - otkrio je neimenovani izvor za UsWeekly. A što se tiče njezinog odnosa sa šogoricom Meghan, isti izvor navodi kako njih dvije ne mogu biti udaljenije.

S kraljevskih dvora Bez njih se može: kraljica je odlučila tko će zamijeniti Harryja i Meghan u obavljanju kraljevskih dužnosti

Također, činjenica da su nekadašnje Vojvode od Sussexa napustile dužnost za Kate je značilo više posla nego inače. Proteklog tjedna bila je iznimno aktivna te je posjetila nekoliko institucija i organizacija kojima je pokroviteljica. No, to sa sobom donosi i određene posljedice. Premda na vam sve djeluje glatko, a mnogi su komentirali kako Vojvotkinja od Cambridgea izgleda bolje nego ikad, istina je kako se bori s pomirenjem privatnog i poslovnog života.

 

Osvetnička haljina Istinita priča iza slavne 'osvetničke' haljine princeze Diane

Izvori navode kako postoje dani kada radi i po 18 sati te osjeća krivnju što ne provodi dovoljno vremena sa svojom djecom. "Kate se bori s anksioznošću. Nema mnogo vremena za odmor, a kada pokušava spavati misli joj lete posvuda." - otkrio spomenuti izvor te dodao: "Već je rastegnuta na sto strana...a ova situacija samo joj je zadali još posla te strahuje kako će uskladiti sve to s obiteljskim životom".

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr