Kakvo iznenađenje! Za ove svjetski poznate i slavne nikad ne bi pomislili da su krvnom srodstvu!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Možeš li dovesti u vezu Beyonce i kraljicu Elizabetu ili možda Kate Middleton i sestre Fanning?
  • Iako ne bismo rekli na prvu, ove slavne osobe zapravo povezuje krvno srodstvo
  • Koji zanimljivi parovi dijele genetski materijal možeš saznati u nastavku, rezultati su stvarno iznenađujući

Statistički i globalno gledano, svi smo na neki način povezani. Sa svakom generacijom broj predaka se povećava pa ako bismo krenuli analizirati naša obiteljska stabla, sigurno bi pronašli mnoge zanimljivosti. Neke strane medije upravo je ova činjenica inspirirala da pronađu zanimljiva krvna srodstva među slavnima. Neki rezultati su uistinu iznenađujući, dok u nekim slučajem slični genetski materijali mogu se čak naslutiti. 

Life&style Znanstvenici su otkrili vrlo zanimljiv zdravstveni benefit kod djece koja nalikuju - svojim očevima!

Ben Affleck i Matt Damon

Osim što su prijatelji iz djetinjstva i uspješni kolege Affleck i Damon su rođaci u desetom koljenu. Možda u ovome leži savršeno objašnjenje o njihovoj zajedničkoj izvrsnoj suradnji i činjenici da su za Osvojili Oskara za najbolji originalan scenarij za film ''Dobri Will Hunting''.

Beyoncé i kraljica Elizabeta II

Queen B jedna je od najuspješnijih R'n'B pjevačica svih vremena, a sklonost poziciji na vrhu, čini se, dio je njezinog genetskog materijala. Naime, Beyonce i kraljica Elizabeta II rođakinje su u 11. koljenu pa tehnički, Meghan Markle donekle ima 'pojačanje' u kraljevskoj obitelji. 

Kate Middleton i Dakota i Elle Fanning

Sestre Fanning također se mogu pohvaliti svojim kraljevskim vezama. Dakota i Elle su zapravo rođakinje s vojvotkinjom od Cambridgea, Kate Middleton, u 21. koljenu. Genetika je, čini se, bila jako naklona kada se radi o odličnom izgledu ove tri lijepe žene. 

Princeza Diana i Sarah Ferguson

Diana i Sarah nisu samo povezane srodstvom kroz svoje brakove s princom Charlesom odnosno njegovim bratom princom Andrewom. Ove dvije dame dijelile su i zajedničkog pretka, a radi se o Lady Georgiani Spencer koja je živjela u 18. stoljeću

Kraljevski dvori Ostali smo paf! Pogled na fotografiju majke Kate Middleton iz mladosti prilično je iznenađujuća

Justin Bieber i Ryan Gosling

Ako si pomislila da je ovim momcima jedino zajedničko odličan izgled i kanadski korijeni, imamo za tebe iznenađenje. Slavni pjevač i uspješni glumac rođaci su u 11. koljenu, a također genetski su i povezani s pjevačicom Avril Lavigne

Julianne Moore and Marisa Tomei

Da je Tomei u srodstvu sa svojom kolegicom Julianne Moore saznala je tek nedavno, a njezinom oduševljenju nije bilo kraja. Ove dvije kolegice zapravo su išle zajedno i u školu, a zajedno su i glumile u filmu ''Crazy Stupid, Love''. Kakva slučajnost!

Ralph Fiennes i Joseph Fiennes

Jesi li znala da je Voldemort u vezi sa zvijezdom iz ''Sluškinjine priče''? Iako se na prvi pogled zbog zajedničkog prezimena čini očiglednim, njihovo blisko krvno srodstvo i nije nešto o čemu se puno priča. Ova dva uspješna glumca zapravo su braća, a imaju još četvero braće i sestara. 

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick

Jedan od najzanimljivijih parova ostavili smo za kraj. Kavin Bacon i Kyra Sedgwick koji su u braku više od 30 godina, također su i rođaci. Ovu informaciju saznala su za vrijeme gostovanja u emisiji koja se bavi utvrđivanjem krvnog srodstva. Iako je u početku ovo bio šok, dovoljno udaljena povezanost u koljenu zapravo i nije tako velika stvar. 

Posjeti Miss7.24sata.hr