Kako je preslatki princ George prošao emotivni put od slavlja do velike tuge - morao ga je tješiti tata William

Pixell/PIXELL
Vidi originalni članak
  • Englezi su bili su blizu osvajanju toliko željenog europskog trona, čak su i vodili nakon poluvremena
  • Međutim, izgubili su u dramatičnoj završnici od Italije, a rastužilo je to milijune Engleza 
  • I maleni princ George je izgledao utučeno, a tješio ga je tata, princ William

Jučer se na londonskom Wembleyju odigralo finale nogometnog Eura. Nakon dugo vremena igralo se pred punim stadionom, a dvoboju između Engleske i Italije prisustvovala su i brojna poznata lica. 

Međutim, svu je pažnju ukrao mladi princ George sa svojom majkom vojvotkinjom od Cambridgea Kate Middleton, te ocem, princem Williamom. Princ George pojavio se u odijelu s kravatom te odmah postao hit na Internetu. 

Nakon dvije minute utakmice: gol za Englesku! Fotografija kako George slavi vodstvo Engleske reprezentacije brzo je obišla Internet…


Međutim, kako se utakmica odvijala, ali i komplicirala za Engleze - jer nakon početnog vodstva terenom je dominirala Italija - tako je George bio sve više zabrinut i mrštio se. Njegovi izrazi lica postali su memeovi. „Princ George izrazima lica prikazuje raspoloženje nacije“, „Ne znam ništa jer vidim samo Georgea", „Kako je presladak!“, samo su neki od brojnih komentara tviteraši u vezi malog princa prije te tijekom utakmice.

Nakon pobjede Italije, prince George je bio vidno utučen, a u jednom trenutku ga je morao tješiti i tata William, što je jako rastužilo tviteraše – pokazuju to brojne objave…

Posjeti Miss7.24sata.hr