Kako je Lana Jurčević odgovorila na prozivke

instagram @taytay_xx
Zapalile su se društvene mreže – podjednako zbog izazovno (ne)odjevene Lane Jurčević,  ali i zbog komentara splitskog redatelja Žare Batinovića
Vidi originalni članak

U novom spotu za pjesmu 'Duplo slađe' koju izvodi s Mejašima – atraktivna pjevačica Lana Jurčević čini se ispod 'lagane' opravice ne nosi donje rublje, što je splitski redatelj Žare Batinović komentirao na Facebooku. "Počela je obučena, sad je gola fu**ca!", napisao je. 

No, pjevačica je izuzetno ponosna na novi hit, a na loše komentare se previše ne obazire, tek je poslala kratku poruku:
"Meni je TAK ZABAVNO. Cijeli dan se smijem, majke mi", objavila je Lana na Instagram Storyju.
 

Je li Lana doista ovom objavom poklopila splitskog redatelja i sve one koji smatraju da je neprimjereno odjevena u spotu – nije nam htjela potvrditi! No otkrila nam je da ima posla preko glave! Čini se je ipak puno više onih kojima se Lana sviđa jer ovu Zagrepčanku na Instagramu prati čak 342 tisuće ljudi. 
I svi oni, baš kao i ti, mogu se složiti da ovo nije prvo Lanino golišavo izdanje, a Lana je, čini se odlučila uzeti svoju sudbinu i karijeru u svoje ruke – ne obazirući se na onu 'što selo priča'. A i ovi što su ružno pričali, čini se, napravili su joj samo dobar PR, jer  je pjesma ostvarila već više od 132 tisuća prikaza u jednom danu!
 

Inače, poznati splitski redatelj surađivao je s brojnim glazbenim zvijezdama, a nedavno je zbog odjevnog stila prozvao Severinu i Jelenu Rozgu u IN magazinu:
"I jednoj i drugoj od kože sam vidio samo ruke i komad obraza. Evo Severina, dolčevita, ispod 'ko zna koliko majica, dolčevita do brade... Nosio sam joj bundu od nekog medvjeda, imale su robe mali kamiončić. A sad su sve gole".

Posjeti Miss7.24sata.hr