Jennifer Lopez izabrala 'osvetničku haljinu' kojom je pomutila razum fanovima: ''Pojedi se, Alex!''

Instagram@silvi.gjo Jennifer Lopez
Vidi originalni članak
  • Nakon prekida mnoge žene zablistaju i kao da svojim bivšim polovicama žele poručiti: ''Vidi što propuštaš!'' (sjetimo se Lady Di i njezine male crne haljine)
  • Doslovno je sjajila i Jennifer Lopez u novom Instagram videu - u haljini sa Swarovski kristalima koja je otkrivala njezinu besprijekornu liniju
  • Iako je objava bila podsjetnik na glamurozni look iz 2014., mnogi misle kako se može računati kao ‘osvetničko izdanje’

Prekid zaruka s nekadašnjim bejzbol igračem Alexom Rodriguezom, Jennifer Lopez izgleda nije previše omeo na životnom planu. Glumica se na svome Instagram profilu hvalila fotografijama sa snimanja novog filma  "Shotgun Wedding" u Dominikanskoj Republici, ali najnovija objava posebno je ukrala pozornost brojnih pratitelja.

Stars Tretirao ju je poput smeća? JLo suptilno dala naslutiti što je bio razlog prekida zaruka s Alexom

Istina, radi se o prisjećanju na jedno uistinu glamurozno izdanje iz 2014. godine kada je pjevačica i glumica prošetala crvenim tepihom na dodjeli MTV Video Music Awards-a. No, Charbel Zoe haljina sa Swarovski kristalićima i zanimljivim rezom koji može pristajati samo besprijekornoj liniji, smatraju neki od njezinih pratitelja, Jennifer je izvrsno poslužila za pravo osvetničko izdanje nakon prekida zaruka.

Što je Jennifer točno imala na umu dok je objavljivala podsjetnik na fascinantni look, nije poznato.

''Energija za vikend'', samo je kratko napisala uz video. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Komplimenta, očekivano, nije nedostajalo ispod njezine objave. Komentar je ostavio i mladi libanonski dizajner Charbel Zoe koji se školovao u Parizu, a čije kreacije Jennifer obožava: ‘’Bila je čast dizajnirati za takvu ikonu’’. 

Ljubavi je ipak došao kraj: Prekinuli su Jennifer Lopez i Alex Rodriguez. Tvrde da će ostati prijatelji

‘’Pojedi se, Alex, kada si pustio takvu ženu’’, ‘’Zadivljujuća’’, Nitko ne može ukrasti taj sjaj’’, ‘’Najljepša žena na svijetu’’, ‘’Božica’’, ‘’Kako niti jedan muškarac ne može pružiti sve da je usreći?’’, ‘'Savršena’’ ‘’Zvijer’’, ‘’Nadam se da ću izgledati ovako seksi kada budem u tvojim godinama’, samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, latino pjevačica i umirovljeni sportaš u vezi su bili više od četiri godine, a prije dvije godine su se i zaručili. Alex je tada za svoju odabranicu pripremio prsten vrijedan pet milijuna dolara. Vjenčanje su odgađali dva puta zbog situacije s koronavirusom, a zatim i posljednji, treći put, kada su razvrgnuli zaruke.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez prekinuli su zaruke i razdvojili se! Evo što se dogodilo...

Vijest o njihovom prekidu došla je u vrijeme kada je Alex u Miamiju pripremama za bejzbol sezonu, a Jennifer boravila u Dominikanskoj Republici gdje je prije tri dana završila sa snimanjem novog filma. 

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom 

Posjeti Miss7.24sata.hr