Jennifer Aniston u najintimnijem intervjuu u životu: "Sve sam pokušavala da zatrudnim, ali..."

Allure
Vidi originalni članak
  • Jennifer Aniston pojavila se na naslovnici magazina Allure za prosinac, a u duboko intimnom intervjuu po prvi put je progovorila o svojim problemima s plodnošću i pokušajima izvantjelesne oplodnje
  • Po prvi put je otvorila dušu do kraja te otkrila što je sve pokušavala kako bi zatrudnjela, od in vitro oplodnje do kineskih čajeva
  • Također je otkrila da nikada nije željela pričati o ovome te da sada osjeća olakšanje i da ne želi više išta skrivati

Zvijezda serije 'Prijatelji', Jennifer Aniston, pojavila se na naslovnici magazina Allure za prosinac, ali ono po čemu će ovaj događaj biti zapamćen je jedan od najintimnijih intervjua koje je glumica ikada dala. Naime, u emotivnoj ispovijesti opisala je svoj „izazovan put“ u nastojanjima da zatrudni.

- Da nisam prošla kroz to, nikada ne bih postala ono što sam trebala biti. Zato sam toliko zahvalna za sve te loše stvari, rekla je, pojasnivši da je prije nekoliko godina pokušavala zatrudnjeti.

Beauty U samo dva koraka Jennifer Anniston je uz pomoć ovog ulja napravila savršene beach weaves

Tijekom „svih godina medijskih nagađanja“, Aniston je "prolazila kroz proces in vitro oplodnje te je čak pila kineske čajeve.

Sve sam to pokušavala. Sve bih dala da mi je netko rekao: 'Zamrzni svoje jajne stanice. Učini si uslugu.' Ali, jednostavno ne razmišljaš. I evo me danas. Brod je isplovio.

Glumica kaže da ipak danas „nema kajanja" i sada „zapravo osjeća malo olakšanje.“ Objasnila je: „Nema više 'Mogu li?' Možda. Možda. Možda…' Ne moram više razmišljati o tome.“ 

Nakon što je podijelila svoju priču u intervjuu, izjavila je kako se „osjeća kao da izlazi iz hibernacije.“

- Provela sam toliko godina štiteći svoju priču o in vitro oplodnji. Tako sam zaštitnički nastrojena prema ovim dijelovima života jer osjećam da ima tako malo toga što mogu zadržati za sebe. Nemam što skrivati.“

Glumica, koja je bila u braku s Bradom Pittom od 2000. do 2005. godine i Justinom Therouxom od 2015. do 2017., otkrila je da su njezini obiteljski planovi bili u središtu mnogih nagađanja tijekom godina. Međutim, 10 godina glumila je u hit sitcomu 'Prijatelji', od 1994. do 2004., te je priznala kako je bila previše fokusirana na karijeru da bi razmišljala o tome da će se u budućnosti možda htjeti skrasiti i imati djecu.

Premda Aniston nikada nije javno izrazila svoje probleme s plodnošću, napisala je komentar za Huffington Post u srpnju 2016. godine kako bi pojasnila da „žene rade mnogo nevjerojatnih stvari osim rađanja“. 

- Objektivizacija i ispitivanje kroz koje stavljamo žene su apsurdni i uznemirujući. Način na koji me prikazuju mediji jednostavno je odraz načina na koji vidimo i prikazujemo žene općenito, mjereno prema nekim iskrivljenim standardima ljepote, napisala je tada. 

Stars J.Lo zablistala na naslovnici novog Voguea: 'Cijeli moj život i sve što sam napravila bila je samo ljubav'

Posjeti Miss7.24sata.hr