Jennifer Aniston: Ipak razvod!

Instagram
Službeno je potvrđeno - glumica se razvodi od Justina Therouxa
Vidi originalni članak

Ipak nisu uspjeli - nakon dvije godine braka i sedam godina veze, glumački par Jennifer Aniston (49) i Justin Theroux (46) više nisu zajedno. Dali su zajedničku izjavu za Associated Press u kojoj su naglasili da bi voljeli svoj razvod držati daleko od oka javnosti, ali da žele spriječiti razne tabloidske špekulacije i reći pravu istinu. Također, objavili su da među njima ostaje osjećaj ljubavi i međusobnog poštovanja.

"Odluka je zajednička i donijeli smo je krajem prošle godine. Mi smo dvoje najboljih prijatelja koji su se odlučili razići kao par, ali veselimo se što ćemo dalje njegovati naše prijateljstvo", piše u izjavi. 

People piše kako par već nekoliko mjeseci ne živi zajedno te da je Theroux često boravio u New Yorku, a Jen u njihovom domu u Los Angelesu. Ova vijest dolazi nekoliko danan nakon Jenniferina 49. rođendana koji nije provela sa suprugom, već sa svojim prijateljicama. 

Par se vjenčao u kolovozu 2015., a Aniston je ranije bila u braku s Bradom Pittom, od 2000. do 2005., koji se također nedavno razveo od Angeline Jolie. U ovim, za glumicu sigurno teškim trenucima je njezina prijateljica iz 'Prijatelja', Courteney Cox, čiju je fotografiju jučer, kada je objavljenja vijest o razvodu, Jennifer stavila na svoj Instagram uz riječi: "Dobra prijateljica zna sve tvoje najbolje priče. Najbolja prijateljica ih proživljava s tobom". Jen, drži se!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr