Jelena Veljača otkriva kako joj je surađivati s bivšim suprugom na setu

Marko Prpic/PIXSELL
Autorica serije "Pogrešan čovjek" otkrila je za miss7 što ju je inspiriralo da napravi ovu televizijsku priču, kakva je atmosfera na setu i kako se slaže s bivšim suprugom
Vidi originalni članak

RTL Televizija predstavila je subotu svoj jesenski programski adut, seriju ''Pogrešan čovjek''. Premijera je održana u Kaptol Boutique Cinema, gdje su zvijezde serije prošetale crvenim tepihom i s predstavnicima medija pogledali prve dvije epizode. Najveća pažnja bila je usmjerena na autoricu serije Jelenu Veljaču koja je zasjala u seksepilnom kombinezonu s potpisom domaće dizajnerice Anamarije Brkić koja se krije iza brenda A'Marie. Jelena nam je tom prilikom otkrila nekoliko detalja sa snimanja i o tome što ju je inspiriralo da napravi ovu priču. 

"Isprva sam razmišljala o ljubavi koja je bila prekinuta prije 16 godina. Što bi to bilo toliko jako da može prekinuti ljubav koja je fatalna, koja je na prvi pogled i koja je nevina? U to doba s 18 godina se zaljubljuješ bez ikakvih predrasuda, trauma i punim srcem. I onda sam razmišljala tko bi mogao napraviti tu fatalnu grešku, koja bi to fatalna greška mogla biti i mora li to biti samo jedna osoba? Zašto obje ne bi bile krive?  I tako se stvorila ta priča u kojoj su glavni glumci jedno drugome napravili nešto što si ne mogu oprostiti. Onda se jednostavno sve složilo - i bolest i činjenica da ga ona nije potražila prije i zašto. Što može biti tako jako? Je li on zaista silovatelj ili nije?", rekla nam je lijepa Jelena. 

Autorica je otkrila i ima li u seriji elemenata krimića. "Serija nema elemenata krimića jer smo je provukli kroz međuljudske odnose, čisto zbog toga što mene uzbuđuju dramske serije o ljubavnim pričama pa smo nekako kroz to prepričali i ono što se zaista dogodilo. Dakle, publika će vidjeti 'on screen' retrospekciju, mi to zovemo flashback i ona će biti sjajno odigrana. Imamo zaista fenomenalnu glumačku postavu. U tom smislu, da. Vidjet će puninu tog događaja, ali ne bih to nazvala krimi događajem."

Kad je u pitanju atmosfera na setu, producentica, scenaristica i glumica rekla nam je da se glumci izuzetno dobro slažu. "Mislim da se jako vole i da su svi inspirirani pričom. Barem se meni tako čini ili barem meni tako govore. Evo ja sam jako zadovoljna zbog toga", otkrila je Jelena i dodala kako se zbog serije preselila u Beograd i da ga jako voli. Na pitanje kakva je suradnja s bivšim suprugom na setu, kratko je odgovorila: "Fenomenalna. Dražen je jedan od najboljih glumaca kojeg sam ja upoznala, a upoznala sam gotovo sve glumce u regiji. Tako da bih s njim uvijek surađivala i uvijek bih radila s njim".

Posjeti Miss7.24sata.hr