Je li i tebi ovaj bloger pljunuti Ryan Gosling?

instagram @janko_popovic_volaric
Bez zadrške možemo reći da bismo mu uletjele, pozvale ga na dejt i vjerojatno kasnije živjele u uvjerenju da nas je sam Ryan počastio pićem
Vidi originalni članak

Rekli bismo ako uživaš u gledanju dvojnika celebrityja ovo je tema za tebe, no ovaj put se ne radi baš o bilo kome. Nije to još jedna "ista" Angelina Jolie koja je doduše operacijama došla do izgleda ili hipsterski dvojnik Georgea Clooneyja koji i ne liči toliko na njega, ovaj put pričamo o Ryanu Goslingu, odnosno njegovom dvojniku Johannesu Laschetu. Svi kojima je Ryan apsolutna slaba točka bit će frapirani kada vide koliko dotični frajer liči na našeg "dečka" (jer s Ryanom smo sve u vezi). Damo se kladiti da nekad ne bismo znale odrediti koji je koji - okej, barem dok ima naočale na sebi!

Pogodi koji je koji!

No nešto više o njemu... Johannes je sin poznatog njemačkog političara i ima više od 60 tisuća followera na Instagramu. Sebe predstavlja kao modnog blogera, brand ambasadora i studenta prava, koji njeguje tipičan Ryanov "dapper" stil, možda s nešto više "business" twistom. Mediji su Lascheta zamijetili već 2005. za vrijeme studijske godine u SAD-u, no usporedbe su postale intenzivnije otkad je Gosling postao planetarno popularan nakon filma "La La Land". Laschet je izjavio kako su mu usporedbe naporne i da su ponekad pretjerane, no da mu je ipak drago da ga uspoređuju s nekim poput Goslinga nego primjerice s Dannyjem DeVitom. Čak se složio da je "La La Land" fantastičan, ali da mu je najbolja njegova uloga u filmu "Tužna veza" te da od poznatog glumca rado skupi inspiraciju za svoje odjevne kombinacije. 

Prije nego kreneš kupovati avionsku kartu za Njemačku, moramo te upozoriti da ovaj budući pravnik (vjerojatno i političar) već ima djevojku. Zove se Andrea i zajedno studiraju pravo, a to smo saznali s njenog Instagrama jer na njegovom baš nemaju zajedničkih slika. Izgleda da je prividno biti single ipak bolje za Instagram popularnost!

Posjeti Miss7.24sata.hr