Izabel Kovačić u glamuroznom blagdanskom izdanju pokazala luksuznu torbicu

instagram @janko_popovic_volaric
Jedna od najpopularnijih WAGS-ica, Izabel Kovačić, pokazala je svoje blagdansko izdanje i izgleda sjajno...
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić, supruga uspješnog nogometaša Matea Kovačića, jedna je od najomiljenijih hrvatskih WAGS-ica. Osim domaćih obožavatelja, prate ju brojni Španjolci, a novi fanovi su definitivno i Britanci. Upravo tako, lijepa Izabel, koja je sada i uspješna poduzetnica te jedna od osnivačica brenda Lunilou, stekla je nevjerojatnu brojku od čak 421 tisuća pratitelja na Instagramu. 

Upravo tamo Izabel često s obožavateljima dijeli male trenutke iz svoje svakodnevnice te brojne modne kombinacije koje uistinu vješto slaže. Nema sumnje da je prava modna inspiracija! Danas nas je oduševila svojim blagdanskim izdanjem. U kasnim prijepodnevnim satima podijelila je sliku modne kobinacije i - pokorila Instagram. 

Izabel je odjenula dugu, tamnoplavu satensku haljinu koju je iskombinirala s blijedoružičastim klasičnim modelom Chanel torbice. U prvom planu je, osim spektakularne figure, i njena bujna kosa te pune usne i neutralan make up. U samo nekoliko minuta njen profil preplavili su komentari obožavatelja koji se mahom dive stilu predivne WAGS-ice. ''Predivna si, Bella.'' - samo je jedan od komentara koji se nižu na raznim jezicima. 

S obzirom na to da je protagonistica slike definitivno roza torbica, pokušali smo pronaći model i cijenu. Identični model, pak, nismo uspjeli naći, ali cijene sličnih torbica kreću se od (približno) 25 300 kn pa sve do (približno) 31 500 kn. Ozbiljno visoka moda, zar ne?

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr