Ivana Banfić objavila je svoju sliku od prije 30 godina, znaš li kako je izgledala prije "Šumice"?

Luka Stanzl/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Pjevačica Ivana Banfić na početku karijere nastupala je pod umjetničkim imenom I Bee
  • Objavom na Instagramu prisjetila se kako je izgledala prije 30 godina
  • Također, s pratiteljima je podijelila kako tada nije mogla ni sanjati da će biti poznata jednog dana

Pjevačica Ivana Banfić često se na društvenim mrežama prisjeća devedesetih kada je bila jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica te su svi pjevali njezine hitove kao što je ''Šumica''. Bila je jedna od predvodnica hrvatske dance scene te je vrlo često mijenjala svoje frizure koje su bile veliki hit. Svojom posljednjom Instagram objavom oduševila je svoje pratitelje jer je pokazala kako je izgledala prije 30 godina. 

Uz fotografiju je napisala: ''Ja a 30 godina manje. Tada nisam mogla niti sanjati da ću biti celebrity jednog dana 🎶☀️🎤❤️ i da će se moje pjesme toliko dugo slušati i biti mega hitovi.. Jedno veliko HVALA TI ŽIVOTE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ''. Pratitelji su bili oduševljeni objavom 50- godišnje Ivane, a neki su rekli da na fotografiji izgleda kao Kubanka. Emotikon u obliku srca stavila joj je i kolegica, pjevačica Renata Končić Minea, s kojom Ivana i danas nastupa, a obje pjevaju svoje najveće hitove iz devedesetih.

Književnost Ivana Banfić postala je književnica, prepričala je svoj život - a evo što je sve otkrila u svojoj prvoj knjizi

Ivana danas živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom Krunom Ladišićem i 11-godišnjim sinom Janom, koji su joj bili i velika potpora kad je početkom ožujka predstavila knjigu ''Devedesete'' u kojoj je prepričala svoj život. U knjizi je također i podijelila neke od najzanimljivijih trenutaka iz svoje tridesetogodišnje karijere, a dotaknula se i privatnih tema poput rastave braka i gubitka djeteta. 

Posjeti Miss7.24sata.hr