Iva Jerković u bikiniju je nešto najljepše što smo danas vidjeli

Instagram
Predivna voditeljica stalno nas iznova oduševljava svojom savršenom figurom pa ni ove godine nije podbacila. Instagram je poludio, a mi znamo otkud joj badići
Vidi originalni članak

Kao i svakog ljeta, brojne poznate Hrvatice osvjaju društvene mreže svojim fotkama u bikiniju, no ove nas je sezone jedna apsolutno i potpuno ostavila bez daha. Iva Jerković na svom je Instagram profilu podijelila fotografije s ljetovanja i izazvala potpuno ludilo.

 

Jedna je stvar sigurna, Iva zna da su jednodijelni badići najbolji način kako istaknuti svoje duge, savršene noge. Doslovno se ne možemo odlučiti koji joj bikini bolje stoji! 

Oduševljeni njezinim ljetnim izborom, bacili smo se u potragu za Ivinim badićima koji stoje tako savršeno. Možda će te iznenaditi kad ti kažemo da se oba modela skrivaju u jednoj od naših omiljenih high-street trgovina - H&M-u!

Da, čak i Iva kupuje svoje badiće u ovoj super popularnoj trgovini! Leopardasti badić V-izreza koštat će te 110 kuna, dok onaj cvjetnog printa dolazi s cijenom od 220 kuna. Oba badića su dio njihove nove i aktualne ljetne kolekcije, a osim u H&M trgovinama pronašli smo ih i u online shopu.

Cvjetni badić (30 eura), bikini leopard printa (15 eura)

Mislim da se svi sa sigurnošću možemo složiti kako je ovog ljeta Iva Jerković, bez ikakve dvojbe, zaslužila titulu kraljice plaže...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr