Internet eksplodirao: Gaga se podvrgnula plastičnim operacijama?

Getty Images
Baš kao i uvijek, pjevačica se potrudila da bude u prvom planu, ali ovog puta razlog je potpuno drugačiji...
Vidi originalni članak

Jeste li ikada razmišljali o Lady Gagi kao o najboljem primjeru ženstvenosti? Vjerojatno ne, ali to nije ni problem jer ova neokrunjena kraljica popa nikada nije ni gradila imidž nježne, profinjene dame.

Odvažna, puna samopouzdanja i drugačija. Upravo je takva Lady Gaga. No, čini se kako se stvari počinju mijenjati...

Naime, pjevačica je sinoć nastupila na pozornici britanskog X Factora i tako izazvala nezaustavljivu lavinu reakcija. Osim što je veličanstvena scenografija u obliku ljubičastog punog mjeseca oduzimala dah, Gaga je mnoge iznenadila i svojim izgledom.

Na pozornici se, kao i uvijek, pojavila u vrtoglavo visokim potpeticama i neobičnom kostimu na kakve je njezina publika ionako već naviknula. Ipak, njezino lice je izgledalo potpuno drugačije.

Teška šminka, savršeno oblikovane obrve, umjetne trepavice i profinjena frizura bili su dovoljno da društvene mreže "eksplodiraju" i obožavatelje natjeraju da se zapitaju je li se Lady Gaga podvrgnula estetskim operacijama ili se tek odvažila isprobati novi stil.

Kako bilo, svi su složni u jednom - izgleda potpuno drugačije.

"Lady Gaga se toliko promijenila tijekom godina... Da ne znam da je to onda, nikada ne bih pogodila", samo je jedan od iznenađenih komentara koji su "poharali" društvene mreže.

Posjeti Miss7.24sata.hr