Hvali se svojom princezom: Igor Kojić svima rastopio srce

Davor Puklavec/ Pixsell
Optičkom varkom na trenutak će vas navesti da pomislite kako je riječ o pravom anđelu (modnom, naravno)
Vidi originalni članak

Nakon što vas je Severina (još jednom) uvjerila da zna kako spojiti nespojive modne komade i izgledati odlično čak i ako kraljevsku krunu kombinira s trenirkom, sada će vas uvjeriti da jednako dobro izgleda i u puno decentnijim izdanjima.

Njen muž, Igor Kojić, u posljednje vrijeme izbjegava objavljivanje fotografija na Instagramu pa kada to ipak učini potrudi se da svi primijete. Tako je sada odlučio "igrati" na sigurno i pohvaliti se svojom (pre)zgodnom ženom.

"Moja savršena dama, moja princeza", napisao je zaljubljeni Igor uz fotografiju na kojoj pjevačica pozira odjevena u crno od glave do pete. Naizgled decentnom kombinacijom ipak dominiraju vrtoglavo visoke potpetice, čipkasta suknja i ruksak o kakvom sanja svaka školarka.

Kako bi sve bilo u istom "tonu", Severina je kosu jednostavno zavezala u niski rep, a zanimljivim kutom fotografiranja Igor je ulovio trenutak u kojem izgleda kao da ova ljepotica iznad glave ima pravu aureolu. Osim što je dama i princeza, Seve je, čini se, i anđeo...

Posjeti Miss7.24sata.hr