Hoće li ovo biti prvi trans model na pisti Victoria's Secreta?

Instagram
Model Leyna Bloom napravila je virtualnu Twitter kampanju kako bi postala prvi trans model na pisti VS-a i za sada je na dobrom putu...
Vidi originalni članak

Model Leyna Bloom nije nepoznato ime u modnom svijetu. Izašla je u nekolicini modnih magazina i šetala pistama u odjeći velikih svjetskih dizajnera, uključujući Chromat i The Blonds. A sada želi ispisati stranice povijesti i postati prvi trans model na pisti Victoria's Secreta. 

"Pokušavam postati prvi trans model na  #VictoriaSecret reviji," stoji u tweetu modela nakon kojeg je objavila i hashtagove #transisbeautiful i #LeynaBloom. Brojni pratitelji odmah su je odlučili podržati u ovoj akciji i sada njezin post ima preko 100,000 lajkova. 

Što je da je, ovaj trans model izgleda apsolutno samouvjereno i prekrasno na modnim pistama, a posebno dobro izgleda u donjem rublju. S obzirom na to da je brend Victoria's Secret već nekoliko puta prozivan zbog manjka raznolikosti među svojim modelima, ne bi nas uopće začudilo da se Leyna na jesen zaista i pojavi na njihovoj pisti...

Da dođe u "prvu postavu" VS-a, prema Leyninim riječima, ostavili bi snažnu poruku (modnom) svijetu. "Taj brend ima nevjerojatnu moć da postavi standarde ostalima, što bi ujedno mogao biti i najveći iskorak u tom smislu do sada.", rekla je za Yahoo. "Možete li zamisliti što bi to značilo za naš svijet? Svi imamo svoje jedinstvene priče; različiti smo i imamo svako pravo na to."

Posjeti Miss7.24sata.hr