Hana Rodić svojom novom fotografijom na Instagramu izazvala lavinu komentara

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Hana Rodić svojom je novom fotografijom na društvenim mrežama izazvala brojne reakcije
  • Po završetku "Gospodina Savršenog", showa koji ju je proslavio, drastično je promijenila fizički izgled
  • No, izgleda kako je sada napokon zadovoljna svojom pojavom, a istu su nahvalili i njezini pratitelji

Trenutačno su otvorene prijave za treću sezonu showa "Gospodin Savršeni", a javni poziv mnoge je nagnao da se zapitaju gdje je apsolutna zvijezda prve sezone serijala - Hana Rodić. Atraktivna 22-godišnjakinja u posljednje vrijeme nije toliko aktivna na društvenim mrežama, a od prvog pojavljivanja na malim ekranima uvelike je promijenila svoj izgled.

Trendovi za kosu Najavljuju da će ovo biti najpopularnija frizura 2020. godine - je li bobu odzvonilo?

Od crnke je postala brineta te se podvrgla estetskim operacijama o kojima je javno progovorila. Dio kritičara optužio ju je kako je pretjerala i izobličila svoje lijepo lice nepotrebnim korekcijama. Za sada se pokajala samo kad su usne u pitanju te je početkom godine priznala kako je uklonila filere. "Ne žalim što sam uklonila filere jer imam  prirodno pune usne, a ponekad kada želim “Bratz doll look”, malo precrtam usne olovkom te stavim sjajilo pa izgledaju punije" - otkrila je Hana tom prilikom.

 

Njezin novi izgled oduševio je obožavatelje koji su joj posljednju objavu obasipali pozitivnim komentarima. "Prelijepa si", "Prekrasna si", "Koja mačka", "Izgled presavršen" i "Mačko, goriš" smo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod njezine najnovije fotografije na kojoj pozira odjevena u traper jaknu.

Prijateljski razgovor "Čujem ocean i čujem djecu kako trče..." Jennifer Aniston proslavila je 51. rođendan i otkrila kako zamišlja budućnost

A osim zadovoljstva vlastitim izgledom, Hana se može pohvaliti i zadovoljstvom u ljubavnom životu. Sudeći prema oznaci, fotografija je nastala u Berlinu, gradu u kojem živi njezi Gospodin Savršeni, Goran Jurenec. Par tvrdi kako im i nakon godinu dana veze cvatu ruže te da se ne obaziru na komentare kako je njihova veza lažna

 

Posjeti Miss7.24sata.hr