George Clooney otkrio preslatku rutinu sa sinom Alexandrom: "Svako jutro točno u 8 sati..."

Instagram/@marianne_theodorsen
Vidi originalni članak
  • Jedan od najmarkatnijih glumaca današnjice, 60-godišnji George Clooney, prepričao je svoju jutarnju rutinu sa sinčićem Alexandrom
  • Otac 4-godišnjih blizanaca obožava zbijati šale s njima i zaključio je da je to njegova očinska zadaća
  • Posebno je ponosan na svoju šalu s Nutellom i - pelenom.

George Clooney otkrio je preslatku rutinu kroz koju svakoga jutra prolazi sa svojim 4-godišnjim sinčićem Alexandrom. Kako je rekao, to ga nasmijava svaki put kad ustane iz kreveta.

Ovu situaciju šarmantni je glumac prepričao nedavno u podcastu u kojem se dotiče privatnog i poslovnog života, a posebno se osvrnuo na događanja sa svoje dvoje djece, blizance Alexandra i Ellu.

"Imaju svoja mišljenja i jako su smiješni, stalno zbijaju šale sa mnom", rekao je. A njihova je jutarnja rutina posebna. "Alexander lupa na moja vrata svako jutro u osam sati", počeo je 60-godišnji glumac. "Ja upitam: "Tko je?", a on kaže: "Ja sam, Alexander Clooney", prepričao je.

Life&style Nećeš vjerovati kako Amal i George Clooney započinju svoj dan

"Otvorim vrata, on trčeći skoči na mene i glasno se smijemo. Nasmijavaju me, smijem se vaki dan. Baš su smiješna djeca", zaključio je ponosni otac. Ipak, isticao je i koliko se karakter i osobnost njegovih blizanaca razlikuju. Shvatio je i da svakog dana s njima uči sve više, ali da to jako malo zapravo ima veze s njim. "Oni su osoba koji su trbali i biti kada su se rodili, dakle moj zadatak je da ih samo vodim u pravom putu", rekao je.

U ranijim intervjuima objasnio je i da ih je upravo on naučio na takve šale pa je tako i začetnik ideje da na pelenu namažu Nutellu, a zatim je pojedu.

Saznajemo Tko ga ne bi za muža? George Clooney se voli primiti "ženskog" posla o kojem 99% muškaraca nema pojma

"Kad god je netko nepoznat u blizini, oni dođu držeći je i kažu: "Tata, evo prljave pelene." Ja kažem da ću se pobrinuti za to, a onda oni pojedu Nutellu koja je zapravo na njoj, opisao je.

Nekoliko puta je isticao i koliko uživa učeći svoje klince da šokiraju svoju majku, Amal te kako je njegova zadaća da ih pouči svim groznim forama i šalama.

Posjeti Miss7.24sata.hr