Gdje joj je kraj? Kylie Jenner sada dizajnira i donje rublje

Getty Images
Iako još ništa nije službeno potvrđeno, fotografije, Instagram profil i nova web stranica govore sami za sebe
Vidi originalni članak

Izgleda da je Kylie Jenner daleko najmarljivija sestra iz klana Jenner-Kardashian, a osim što je vlasnica superuspješne kozmetičke linije, ima i ugovor s brendom Puma kao i modnu kolekciju sa sestrom Kendall te je uz sve to aktivna na svom društvenim mrežama i vlastitoj aplikaciji. Također, pojavljuje se u modnim kampanjama drugih dizajnera kao i u prvim redovima svih revija te je jednom čak prošetala po pisti Kanye Westa. A sada će možda svom životopisu dodati još jednu stavku i to onu dizajnerice donjeg rublja. 

Naime, zvijezda je na svom Instagramu objavila tri fotografije u izazovnom donjem rublju u čijem opisu stoji poveznica za drugi profil naziva The Kylie Shop u čijem bio stoji još jedna poveznica koja vodi na istoimenu web stranicu sa tajmerom koji odbrojava do 10. prosinca.

Iako još ništa nije službeno, sudeći po fotografijama koje je do sad podijelila, očiti zaključak je da se Kylie sprema lansirati svoju prvu kolekciju donjeg rublja i to pod vlastitim brendom.

Ovaj korak logičan je slijed u širenju njenog poslovnog carstva jer Kylie, baš kao i njene ostale sestre, često nosi donje rublje kao odjeću, pa zašto ne bi imala nešto s vlastitim potpisom.

Posjeti Miss7.24sata.hr