Franka kao 2-godišnja curica u tatinom krilu: emotivna objava pjevačice nas je raznježila

Instagram@victoriajacob.be Franka Batelić
Vidi originalni članak
  • Franka Batelić prisjetila se tate njihovom zajedničkom fotografijom koju je objavila na Instagramu
  • Na svome profilu naša pjevačica čestitala je rođendan svojem pokojnom ocu Damiru
  • Obožavatelji su joj uputili riječi podrške, a mnogi su napisali i da ih je rasplakala objavom

Franka Batelić prisjetila se svog oca njihovom zajedničkom fotografijom. Uputila mu je čestititku povodom rođendana podijelivši emotivnu objavu s pratiteljima na svojem Instagram profilu. 

Beauty Kako nositi najpopularniju frizuru ovog proljeća? Pogledaj kako to rade Tatjana Jurić i Franka Batelić

"Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više. Zapravo polako shvaćam da nikada nisi i nećeš otići. Sretan rođendan, tatić. Proslavit ću ga za tebe, ne brini. P.S. Oprostila sam ti i što si dozvolio da izađem s ovim frizom! Voli te tvoj mali Franko. Uvijek to ponavljam, ali... recite svima koje volite koliko ih volite - danas! Ne čekajte. I zagrlite ih. Čvrsto!", napisala je uz fotografiju na kojoj je otac drži u krilu kao djevojčicu od dvije, tri godinr. Obožavatelji su joj uputili riječi podrške, a mnogi su joj pisali i da ih je rasplakala objavom.

Franka objavila fotografiju koja otkriva gdje je Vedran Ćorluka, ali i zašto imaju razlog za slavlje

Franka je bez oca ostala prije šest godina i često ga se prisjeća na svojem Instagramu. Nakonšto je postala majka malog Viktora pjevačica je u jednom intervju rekla kako zna da bi njezin otac bio najbolji djed na svijetu.

Stars Izabel Kovačić podijelila preslatku fotografiju sa sinom i dirljivom porukom rekla kako se osjeća kao majka

"Sve vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti. Naravno da mi je teško, ali to je tako. Glavno da Viktor ima super tatu", rekla je tada Franka koja je sudbonosno da izrekla našem nogometašu Vedranu Ćorluki 2018. godine.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom  

Posjeti Miss7.24sata.hr