Fani Čapalija objavila staru fotku s Anicom Kovač na kojoj je čista ljepota: "Nikad više nećemo imati takve misice!"

Pixsell/Patrik Macek
Vidi originalni članak
  • Mnogi smatraju kako su Fani Čapalija i Anica Kovač možda naše najljepše misice
  • Kako su izgledale prije više od 25 godina prisjetila se upravo Fani objavom stare zajedničke fotografije
  • Oduševljeni komentari nisu izostali, pljuštali su komplimenti na račun prirodne ljepote naših misica

Mnogi ih se rado prisjete kao neke od naših najljepših misica iako je prošlo više od 25 godina otkako su ponijele laskave lente. Štoviše, rezultatom na izboru Miss Svijeta visoko su podigle ljestvicu – 43-godišnja Fani Čapalija našla se među pet najljepših djevojaka na svijetu i osvojila je titulu miss Europe dok je 45-godišnja Anica Kovač ostvarila još bolji rezultat i ponijela titulu prve pratilje na izboru za Miss svijeta 1995. godine. Kako su ove dvije misice izgledale u danima najveće slave, prisjetila se upravo Fani Čapalija na svome Instagram profilu. 

Sjajan izgled Je li za nju vrijeme stalo? Fani Čapalija objavila fotografiju u kupaćem i izmamila divljenje

Njihova zajednička stara fotografija izazvala je oduševljene komentare korisnika Instagrama. 

‘’Nijedna neće izgledati kao ti. Takvih misica nikad više nećemo imati za života’’, Koja ljepota, ne zna se koja je ljepša’’, ‘’ U današnje vrijeme plastike,umjetnih usana(napumpanih), umjetnih grudi, filera na čelu i ostatku lica,itd...Vi ste jedno pravo osvježenje. Prirodna ljepotica. Sve na vašem licu je toliko lijepo a prirodno’’, ‘’Kao glumice’’, Nezamjenjiva prirodna ljepota’’, ‘’Hrvatske princeze, skromne i nimalo prepotentne’’, samo su neki od komentara. 

Uz fotografiju na kojoj dvije misice sjede u publici sređene, u svečanim toaletama, Fani dodala haštagove "jednom Miss, uvijek Miss’’ te ‘’It’s ok’’. 

’It’s ok, mnogi se sjećaju, kratka rečenica je kojom je Fani odgovorila na pitanje koje joj je postavio voditelj Pierce Brosnan kada je ušla u top pet najljepših djevojka. Brosnan je htio znati što Fani misli o dijelu izbora u kojem natjecateljice na pozornicu izlaze u kupaćim kostimima, a pomalo zbunjena naša prekrasna misica tada je simpatično odgovorila: ‘’It’ok’’. 

Fani danas živi na Čiovu, te se pretjerano ne pojavljuje u javnosti dok Anica Kovač sa suprugom Robertom Kovačem i njihovo troje djece živi u Njemačkoj

Posjeti Miss7.24sata.hr