Emme, kći Jennifer Lopez, totalno je nalik svome tati, zar ne?!

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Blizance Emme i Maxa J.Lo dobila je u braku s Markom Anthonyem
  • Za nekoliko dana oni će proslaviti svoj 11. rođendan
  • Malena Emme ima maminu karizmu, ali fizički je sasvim nalik ocu

Latino diva J. Lo kreće se prema svom petom desetljeću i čini se da je ide bolje nego ikada prije. Živi je dokaz da su godine samo broj, izgleda bolje nego ikad, a i ne skriva koliko uživa u vezi s Alexom Rodriguezom te blizancima Maxom i Emme koje ima iz braka s pjevačem Marcom Anthonyem.

Jedanaest minuta starija djevojčica Emme Maribel i dječak Maximilian rodili su se 22. veljače 2008. godine i za nekoliko će dana proslaviti svoj jedanaesti rođendan, a ovaj simpatični duo često postaje glavna zvijezda maminih društvenih mreža.  Ponosna mama često dijeli njihove male trenutke i ističe njihove brojne talente.

Malena Emme jako je sklona pisanju, a u lipnju prošle godine opasno se šuškalo kako djevojčica već priprema svoju prvu knjigu. Osim književnosti, poput mame je velika ljubiteljica mode. Nadalje, navodno toliko rastura kopiranje maminih plesnih pokreta da ju je Jennifer rado ugostila u svom spotu za pjesmu Limitless, hit iz njenog filma Sad ili nikad. Djevojčica u spotu glumi mlađu verziju J.Lo i pojavljuje se identično obučena, ali fizički ipak nije mnogo nalik majci. Emme je boju kose, očiju i tena bez daljnjeg nasljedila od svog slavnog oca, također latino pjevača Marc Anthonya. U prilog tome govore i najrecentnije fotke na putu Jennifer i Emme u teretanu. Emme očito nije smatrala da je dan dobar za trening pa je putem napravila i grimasu. I mi napravimo takvu sličnu uvijek kad moramo ići, zar ne? 

Za Emminog slavnog oca Marca Jennifer se udala na intimnoj ceremoniji 2004. godine, a par se rastao sedam godina kasnije zbog nepomirljivih razlika. Međutim, odnos pun poštovanja i danas su zadržali. ''Jako ga poštujem jer ga smatram jednim od najboljih pjevača današnjice.'' - rekla je jednom prilikom J.Lo te dodala kako je Marc uvijek radio na poboljšanju njenog samopouzdanja u okrutnom estradnom svijetu. 

Iako su u novim vezama i više (iako se mnogi nadaju!) neće biti ljubavni par, djecu se trude odgajati zajedničkim snagama. ''Bog mi je povjerio ovaj najveći blagoslov u mom životu. Poslao mi je moje divne blizance, moje bebe, moju ljubav i život u dvoje sitnih ljudskih bića. Odmah sam osjetila povezanost, preplavile su me emocije i postala sam najsretnija žena na ovom svijetu.'' - napisala je jednom Jennifer na svom Instagram profilu. Max i Emme njihov su broj jedan. 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr